Dodatek 250zł dla pracownika socjalnego zatrudnionego w projekcie POKL - Dodatek 250zł

Strona 2 z 3    [ Posty: 25 ]

Napisano: 19 lut 2010, 16:06

hmm... chyba, że masz ten dodatek już wliczony w wynagrodzeniu,co?
~:)

Napisano: 11 mar 2010, 14:17

nie musi on być uwzględniony we wniosku o dofinansowanie równie dobrze MOŻNA ZWIĘKSZYĆ ZAPOTRZEBOWANIE NA NIEGO Z TEGO SAMEGO ŹRÓDLA CO MAJĄ POZOSTALI PRACOWNICY. w takiej sytuacji nadal ok 3000 można wykorzystac na realizacje projektu :)
~Anula

Napisano: 29 gru 2010, 19:11

mam pytanie do bent jaki masz zakres czynności tzn. oprócz terenu co masz w zakresie dodatkowego z projektu .
~iza

Napisano: 03 mar 2011, 16:51

oczywiście dodatek Ci sie należy! jeśli nawet pracujesz w ramach projektu i dla projektu!!! a przecież w projekcie w punkcie aktywna integracja też musisz kontaktować się z beneficjentami i chodzić do nich w teren!!
Ja mam też inne pytanie do innych czy mają oprócz dodatku ryczałt za wyjazd w teren?? ogólnie czy w projekcie ktoś z was ma zabezpieczony dojazd?? Prosze o szybką odpowiedź
~pracownica socjalna

Napisano: 10 mar 2011, 15:04

ja pracuje od 3 miesięcy na stanowisku pracownik socjalny i co miesiac dostaje dodatek 250. pomimo że bardzo rzadko mam wywiady w terenie. Nalezy Ci się dodatek w 100% walcz o swoje!
~Ewa

Napisano: 31 mar 2011, 10:17

Pracuję od roku jako pracownik socjalny w ramach POKL i od razu miałam przyznany dodatek sfinansowany z EFS
~ala

Napisano: 01 kwie 2011, 16:30

Ja pracuje od 2 lat w projekcie POKL i od samego początku przyjęcia Mnie do pracy miałem przyznany dodatek dla pracownika socjalnego. W ustawie nie pisze ile trzeba wychodzic w teren aby dostać dodatek 250 zł.
Art. 121 ust. 3a. Pracownikowi socjalnemu zatrudnionemu w pełnym wymiarze czasu pracy w samorządowych jednostkach organizacyjnych pomocy społecznej, do którego podstawowych obowiązków należy świadczenie pracy socjalnej w środowisku, w tym przeprowadzanie rodzinnych wywiadów środowiskowych poza siedzibą jednostki, przysługuje wypłacany co miesiąc dodatek do wynagrodzenia w wysokości 250 zł. W przypadku zatrudnienia w mniejszym wymiarze czasu pracy dodatek przysługuje w wysokości proporcjonalnej do czasu pracy.

WALCZ O SWOJE!!!
~Pol

Napisano: 15 kwie 2011, 15:26

a co z pracownikiem socjalnym z orzeczeniem o niepełnosprawności, który pracuje 7 godz. dzienni i nie można muobnżyć wynagrodzenia może ktoś wie!
~zosia

Napisano: 26 kwie 2011, 22:23

pracownik z orzeczeniem o niepłnosprawności powinien byc tak samo traktowany jak pozostali bez orzeczenia - czy ktoś dyskryminuje takie osoby, to że może pracować 7 godz to jego przywilej.Ktoś jest tu mało zorientowany w temacie
~ala

Napisano: 12 mar 2013, 13:31

Pytanie zwłaszcza do pracowników socjalnych zatrudnionych w ramach projektu:
prócz pracy przy projekcie pracuję w terenie: mam swój rejon. Dyrektor wmawia mi że nie mogę dostać dodatku za teren, gdyż nie można go zaplanować w projekcie, ze środków własnych dać mi go nie mogą oraz uzyskać z UW tak jak dla innych pracowników. Nie dostaję też żadnych nagród, premii i innych świadczeń (prócz ZFŚS), bo \"mogę dostać tylko wynagrodzenie z projektu\" a z GOPSu nic
~Ania

Strona 2 z 3    [ Posty: 25 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x