powiedz ile osób u Was będzie to prowadzić i czy jesteście dużą gminą?heiland pisze:Dziwieńset + ale brutto. Jak dla mnie to żadna tajemnica :p
powiedz ile osób u Was będzie to prowadzić i czy jesteście dużą gminą?heiland pisze:Dziwieńset + ale brutto. Jak dla mnie to żadna tajemnica :p
1 osoba (znaczy ja) a gmina to raczej mała ale biednagosia78 pisze:powiedz ile osób u Was będzie to prowadzić i czy jesteście dużą gminą?heiland pisze:Dziwieńset + ale brutto. Jak dla mnie to żadna tajemnica :p
Zależy od punktu siedzenia :p a w ogóle to z 900 wyjdzie 600 zł z groszami przelewu :pcarina pisze:900 to już coś bo my jak do tej pory to wydajemy druki udzielamy informacji odbieramy ileś tam telefonów i nie wiemy za ile
czyli rozumiem, że Ty tylko wydasz i przyjmiesz wnioski. Resztę tj. przeliczanie ( przy pierwszym) wprowadzanie do systemu, wydawanie decyzji, listy wypłat, sprawozdania, odmowne, wezwania do uzupełnienia, pozyskiwanie danych z cudnej empatii i oczywiście podpisanie decyzji należy do kierownikaZjem Ci Chleb pisze:ja dostanę 576 zł a kierownik 1125 zł....
No i po co? Informacji można udzielać, ale po co robota z drukami?carina pisze:900 to już coś bo my jak do tej pory to wydajemy druki udzielamy informacji odbieramy ileś tam telefonów i nie wiemy za ile