dodatki do wynagrodzenia - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 3 z 5    [ Posty: 42 ]

Napisano: 08 mar 2016, 12:40

Ty zjem ci chleb nie oczerniaj kierowników. Nie wierze tobie że człowiek od roboty dostanie 500 a kierownik 1000 kłamiesz bezczelnie.
aoaok

Napisano: 08 mar 2016, 12:49

no przecież to norma jest, podobnie z nagrodami, pracownicy dostają po 300-500 a kierownik 1000 - 1500 :lol: a już najlepsze jak nagrody za sprawne przeprowadzenie okresu zasiłkowego dostają osoby z księgowości...
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 08 mar 2016, 13:09

To chyba logiczne ,że kierownik powinien otrzymać więcej bo przecież odpowiedzialność jednakowa nie jest kierownik-pracownik
Iza1

Napisano: 08 mar 2016, 13:14

no fakt, pracownik odpowiada za decyzje a kierownik nawet za bardzo nie wie co podpisuje i dlaczego jest tak a nie inaczej :lol:
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 08 mar 2016, 13:19

brawo Tom :D
..... mam szczęście, jestem człowiekiem......
Sipera
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 15 kwie 2014, 8:47
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań

Napisano: 08 mar 2016, 13:58

Brawa to powinna dostać Twoja kierownik,że taką osobę trzyma jeszcze w pracy pierwsze słyszę,że pracownik odpowiada za decyzję a nie kierownik który ją podpisuje.
Iza1

Napisano: 08 mar 2016, 15:29

powiem trochę z innej strony , aktualnie zastępuję kierownika który jest na macierzyńskim, a tak zajmowałam się rodzinnymi i fa, dłuznicy, sytuacja jest taka że okres zasiłkowy na zr zostawałam i pomagałam na bieżąco wnioski wprowadzić, sprawdzam każdą decyzję bo się pod tym podpisuję, na 500+ też będę pomagać i wprowadzać wnioski bo nie widzę innej mozliwości , poza tym mam szereg innych obowiązków i jakoś to ciągniemy
nknk

Napisano: 08 mar 2016, 15:39

No własnie kierownik też pracuje i odpowiada za wszystko to chyba zrozumiałe,że powinien lepiej zarabiać
Iza1

Napisano: 08 mar 2016, 15:50

Tey Iza1 a co jeżeli pracownik robi wszystko od przyjęcia wniosku po wydanie decyzji i jej podpisanie, sprawozdania, budżet, składki ROPS itp. a i tak ma niewiele więcej od sprzataczki?
Nie wypowiadaj się dziecko drogie jak nie znasz realiów Osrodków małych, na wsiach.....
..... mam szczęście, jestem człowiekiem......
Sipera
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 15 kwie 2014, 8:47
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań

Napisano: 08 mar 2016, 16:00

Pracownik podpisuje decyzje to musi mieć upoważnienie od kierownika jeżeli to prawda to wam współczuje , a kierownik w takim razie co robi przecież kierownik jest od podejmowania decyzji,budżetu itd. To wasz kierownik jest tylko od reperezentowania ośrodka
U nas jest zupełnie inaczej
Iza1

Strona 3 z 5    [ Posty: 42 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x