Agresja budzi agresję. Zastanawiam się w jaki sposób pomagacie swoim klientom. Czasami myślę, że ostatnio mam często do czynienia z wykształconymi idio...i. Smutne. Pozdrawiam.
Może mają dość prowokacji w pracy i nie potrzebują jej na forum?
Forum ma dla nich być odskocznią od pracy.
Niekoniecznie chcą wchrzaniania się w ich posty prowokacjami niezwiązanymi z tematem i niedającymi żadnych wiadomości.
Prawie każdy temat był niszczony prowokacją, szyderstwem.
Uważam, że wpisy tego Adama to nie tylko wstrętna prowokacja ale bardzo często czyny karalne. Nie tylko powinien zostać zablokowany przez administratora ale także powinien odpowiedzieć karnie za nawoływani do nienawiści.
Administrator póki co nie reaguje, gdyż wydaje się mu, że on nie ponosi odpowiedzialności za wpisy Adama. Jednak myli się, gdyż jego obowiązkiem jest usuwanie wpisów nienawistnych i nieobyczajnych a w przypadku upartej recydywy zablokować jego IP, uniemożliwiając mu sianie nienawiści. Ponadto administrator powinien niezwłocznie powiadomić prokuraturę o nawoływaniu na forum do popełnienia czynu karalnego a takim było nawoływanie Adama do wieszania księży.
Emilko co ty właściwie na HP robisz?
To podobno mój burdel. Admin mnie tu trzyma bym nie zalał fekaliami działu ogólnego:P
Ku uciesze większości tam się wypowiadających.