Dostawa sprzętu KDR - Karta Dużej Rodziny

Strona 19 z 23    [ Posty: 229 ]

Napisano: 27 paź 2015, 8:56

u mnie jest jeszcze lepiej nie mogę włączyć kompa. koleżanka pracowała na nim 2 tyg i d..a nie działa sprawdziłam wszystko ups kable i nadal nic. jakie są namiary na serwis bo w dokumentach nigdzie nie mam
buźka

Napisano: 27 paź 2015, 10:12

W warunkach gwarancyjnych załącznik nr 10 do umowy nr 3/DI/PN/2015 jest: "zgłoszenia awarii przyjmowane będą: 1) całodobowo pod numerem faksu 22 207 24 79; 2) w dni robocze w godz. 8:30-16:30 telefonicznie na wielodostępowy numer telefonu centrali serwisowej 22 732 02 16; 3) całodobowo na adres e-mail: [email protected]"
~gosiab

Napisano: 27 paź 2015, 12:00

dziękuję bardzo :)
buźka

Napisano: 27 paź 2015, 20:49

Jak tak Was czytam, to aż się boję, bo ja jeszcze od czasu gdy dostałam komputer nie odpalałam go bo nie mam na niego miejsca w ośrodku....... :/ :-)
Linuxa

Napisano: 28 paź 2015, 9:04

Linuxa ja też nie mam takiej potrzeby, bo mam i to całkiem jeszcze nowy komputer bo około 2 letni, ale właśnie żeby sprawdzić czy dobrze chodzi to stoi przy biurku i tak naprawdę nie mam miejsca dla petentów do pisania, ale sobie jakoś radzimy i od czasu do czasu coś tam na nim poklikam, włączam codziennie i tyle.
~gosiab

Napisano: 29 paź 2015, 9:19

~gosiab pisze: od czasu do czasu coś tam na nim poklikam, włączam codziennie i tyle.
Powinnaś dostać nagrodę od wójta za to codzienne włączanie. W domu też włączasz codziennie TV nawet jak go nikt nie ogląda? :lol:
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
ludek
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 23 cze 2006, 14:51
Zajmuję się:

Napisano: 29 paź 2015, 14:39

Hej Ludek, jak masz się naśmiewać to lepiej w ogóle nie zabieraj głosu. A tak mi dziękują, że ani podwyżki, ani nagrody, choć szum był w mediach, że urzędnicy dostali przed wyborami.
A tak na marginesie, czy już ktoś otrzymał umowę o użyczenie z mpips? Pytam, bo na pocztę przysłali dwie informacje, jedna od Poczty Polskiej a druga od Kuriera, że przesyłka nie mogła być dostarczona, tylko nikt w Ośrodku nie wie o jakie przesyłki chodzi.
~gosiab

Napisano: 29 paź 2015, 15:49

Ja nawet takiej informacji nie mam
lolo 33

Napisano: 30 paź 2015, 12:21

~gosiab pisze:Hej Ludek, jak masz się naśmiewać to lepiej w ogóle nie zabieraj głosu. A tak mi dziękują, że ani podwyżki, ani nagrody, choć szum był w mediach, że urzędnicy dostali przed wyborami.
Marnujesz drogi prąd na komputer, którego nikt nie używa i się dziwisz że na podwyżki nie ma. :lol:
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
ludek
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 23 cze 2006, 14:51
Zajmuję się:

Napisano: 02 lis 2015, 9:02

Nie napisałam, że go nie używam. Napisałam, że włączam codziennie i od czasu do czasu na nim pracuję i chodziło mi o to,że w ciągu 8 godzin nie pracuję na nim stale 8 godz. tylko od czasu do czasu. Tak więc swoje złośliwe uwagi zachowaj dla siebie.
~gosiab

Strona 19 z 23    [ Posty: 229 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x