dzień matki - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 04 maja 2011, 16:49

JAk organizujecie dzień matki/ojca? czy w ogole jest organizowany?
~lenka

Napisano: 04 maja 2011, 17:01

u mnie w placówce nie organizujemy tych świat
~zosia

Napisano: 04 maja 2011, 17:06

U nas łączymy to z Dniem Dziecka i robimy Festyn Rodziny - wychowankowie mogą zaprosić kogoś z rodziny - nie tylko i wyłącznie matkę czy ojca. Generalnie rodziny przyjeżdżają, niestety są i takie dzieci do których nikt nie przyjedzie :( ale nie na wszystko mamy wpływ, staramy się żeby byli wtedy wychowawcy sprawujący bezpośrednią opiekę choć wiadomo że to nie to samo :(
~kordi

Napisano: 20 maja 2011, 19:49

u nas rowniez na zasadzie festynu!
~ewa

Napisano: 21 maja 2011, 2:42

U nas w placówce dzieci włanoręcznie wykonują kartki dla swoich mam, redagują życzenia i adresują koperty, przygotowane - wysyłamy pocztą. Jest to miły gest dla mam, a zaznaczam, że dzieci mamy w przedziale wiekowym 11-18 lat, przeważają 15-17 latkowie
~gosiek

Napisano: 21 maja 2011, 14:20

Z powodów czysto organizacyjnych łaczymy dzień matki i dzień dziecka w dzień rodziny. Jest wspólna impreza - przedstawienie w wykonaniu naszej grupy teatralnej, zabawy sportowe, słodki poczestunek i ognisko z kiełbaskami. Zapraszamy członków rodzin, władze powiatu, zaprzyjaźnione osoby i firmy. Zabawa na całe popiołudnie.
~Marcin

Napisano: 24 cze 2011, 18:32

Marcin, skoro to dzień RODZINNY to po co zapraszacie władze powiatu i firmy ;) - nadal jest RODZINNIE ? Zastanów się nad tą konwencją :) Bo jesli chodzi o show to o.k. ;)
~Miłka

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x