wakacje - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 2    [ Posty: 20 ]

Napisano: 30 kwie 2011, 14:36

czy w Waszych placówkach wiecie juz moze wczesniej kiedy i ile dzieci wyjedzie na wakacje?chodzi mi o zorganizowane wyjazdy-kolonie,obozy
~zosia

Napisano: 30 kwie 2011, 19:08

u nas wiemy tak w okolicach czerwca - jest wtedy zebranie, na którym dyrektor informuje jakie będą wyjazdy, a kto pojedzie to się klaruje na krótko przed wyjazdem, od kilku lat mamy 3 wyjazdy i taki 4-ty, na który jadą nasze dzieci i z innych DD
~mona

Napisano: 02 maja 2011, 10:13

~zosia a kto wam organizuje wakacje?
~ale jaja

Napisano: 02 maja 2011, 11:32

wyjazdy organizuje dyrektor
~zosia

Napisano: 02 maja 2011, 17:21

No to jak Dyrektor organizuje samodzielnie wyjazdy to mu pomóżcie i będziecie szybciej wiedzieć kiedy kto i gdzie.
~ale jaja

Napisano: 02 maja 2011, 21:43

naszej dyr nie przyjmuje pomocy od wychowawców,dla niej byłaby to ujma:)
~zosia

Napisano: 02 maja 2011, 22:48

No to sobie wzięła kawał roboty na siebie. No to co by nie było w innych placówkach u was będzie dalej tak samo.
~ale jaja

Napisano: 02 maja 2011, 22:49

to tak zespół wychowawców i specjalistów powinien pracować z rodziną dziecka, żeby jak najwięcej dzieci spędzało wakacje z najbliższymi, o ile to możliwe, a dla reszty kolonie, obozy...oferty same spływają do placówek,tylko wybierać....a pieniądze to rzeczywiście powinien zabezpieczyć już dyrektor, bo to jego zadanie
są kolonie z GOPS- ów MOPS- ów- a więc zadanie dla pracowników socjalnych, by o to zadbać
~Anna

Napisano: 03 maja 2011, 0:51

to niestety u nas tak wyglada jak jest:( do konca nigdy nie wiadomo kto i na ile pojedzie do domu a dyr to nie wiem na co czeka???
~zosia

Napisano: 03 maja 2011, 17:50

do zosi-chciałbym mieć takiego dyra,który robiłby chociaz częśc roboty za mnie.Moj to dopiero po wyborach nowej władzy- w powiecie- zaczął przychodzić do pracy -strach?pewnie przed utratą stanowiska
~beta

Strona 1 z 2    [ Posty: 20 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem