EFS dla OPS cz. XI - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 30 z 31    [ Posty: 310 ]

Napisano: 03 paź 2014, 11:11

nikt nie wie?
PZP

Napisano: 07 paź 2014, 13:54

mam pytanie z iinej beczki
Co z pracownikami finansowanymi z POKL zatrudnionymi w małych ośrodkach?
czy macie już pewność że będziecie mieli peracę w 2015 (zgodnie z ustawą w ośrodku min. 3 pracown socjalnych) czy na razie wielka niewiadoma
izu

Napisano: 08 paź 2014, 12:57

Jestem pracownikiem z funduszy w woj . pomorskim- i tak mam już zapewnioną prace jako asystent rodz.
onet

Napisano: 08 paź 2014, 13:20

ja mam prace zapewnioną po projekcie, ale podejrzewam, że za kaskę mniejszą niż w poprzednich latach z efs...
a czy wiadomo coś na temat nowego programowania? jakieś projekty nowe? możliwość finansowania z tych środków pracowników socjalnych?
bez

Napisano: 29 paź 2014, 12:54

Proszę o podpowiedź odnośnie realizacji projektu. W działaniach o charakterze środowiskowym mam do zorganizowania wyjazd do kina (zadanie niezlecone) dla 60 osób (30 uczestników i 30 osób z otoczenia). Ogłoszę zapytanie ofertowe na przewóz uczestników, wykupię ubezpieczenie ale co z biletami i lunchem? Na to też rozpisywać zapytanie? Nie mogę zrobić tego w jednym zapytaniu ofertowym bo zadanie będzie wtedy zlecone. Czy wystarczyłoby rozeznanie rynku co do cen biletów i lunchu? I na wszystko trzeba sporządzić umowy?
Ania P

Napisano: 03 lis 2014, 13:26

poda mi ktoś link do aktualnego druku dokumentu Oświadczenia o zaangazowaniu w inne projekty. Plisssss.
izaa11

Napisano: 05 gru 2014, 8:38

Ktoś ma jakieś info na temat projektów w 2015 roku? Jak to będzie wyglądać kto będzie nadzorował kto realizował?
pracowni

Napisano: 08 gru 2014, 1:35

Termin „usługi społeczne” coraz częściej pojawia się w ważnych dokumentach, które dotyczą polityki społecznej i polityki rozwoju społeczno-ekonomicznego w Polsce – ma to związek z zapisami w strategicznych dokumentach unijnych na temat polityki rozwoju w okresie 2014-2020 oraz finansowaniem projektów realizowanych ze środków Unii Europejskiej. https://ops.pl/2014/12/program-rozwoju-u ... olecznych/
Andrzej

Napisano: 12 gru 2014, 10:02

a jak Wasze etaty? ja zostaje.
jola j

Napisano: 13 gru 2014, 9:01

my jesteśmy dwie w projekcie i obie zostajemy bez pracy od stycznia
prac.

Strona 30 z 31    [ Posty: 310 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x