EFS dla OPS cz. XI - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 28 z 31    [ Posty: 310 ]

Napisano: 22 lip 2014, 22:47

MAM pytanie czy w projekcie systemowym może brać udział osoba która jest długotrwale bezrobotna ale korzystająca tylko ze stypendium i posiłków dla dzieci.
SKARB

Napisano: 23 lip 2014, 20:45

czy terener wykładowca prowadzący kurs zawodowy musi mieć kurs pedagogiczny? czy wystarczy tylko doświadczenie w prowadzeniu kursów zawodowych
jolaj

Napisano: 07 sie 2014, 13:56

MAM problem Aneks do umowy ramowej podpisał Wójt z powodu dł€ższej nieobecności kierownika. Kierownik wrócił, dostał nowe pełnomocnictwo, ale nie poszło ono do WUP. Czy będzie zmiana Aneksu? Czy mieliście taką sytuację?
Proszę o pilną pomoc!!!!!!!!!!!!!
~lutka

Napisano: 08 sie 2014, 13:39

:)jjj pisze:dostaliśmy z ROPS prośbę o podanie harmonogramu zajęć szkoleniowych dla podopiecznych z tematami i miejscem odbycia zajęć - co to może oznaczać?
kontrolę monitorinową
Gość

Napisano: 11 sie 2014, 9:59

WItam!

Mam pytanie uczestnik projektu zginał w wypadku w trakcie realizacji czy powinnam wcześniej (tj. przed kwartalnym przesyłaniem PEFS-a)
przesłać do MJWPU uzupełniony PEFS?
Prosze o odpowiedź
IGa22

Napisano: 11 sie 2014, 13:32

IGa22 pisze:WItam!

Mam pytanie uczestnik projektu zginał w wypadku w trakcie realizacji czy powinnam wcześniej (tj. przed kwartalnym przesyłaniem PEFS-a)
przesłać do MJWPU uzupełniony PEFS?
Prosze o odpowiedź
Ten człowiek po prostu umarł/zginął i był uczestnikiem projektu tak? ale nie zginął Wam na zajęciach tak? Taki czarny humor wynika z tego.
teddy

Napisano: 02 wrz 2014, 10:37

czy jeżeli jest kontrol monitoringowa to musi też być koniecznie kontrol dokumentacji?
jolajola j

Napisano: 17 wrz 2014, 10:13

Witam czy miał ktoś kiedyś do czynienia z wypełnianiem tabeli numer 7 korekty finansowe we wniosku o płatność jak wypełnić prosze o pomoc.
julek222

Napisano: 17 wrz 2014, 10:17

Kto przeprowadza kontrole monitoringową i jak to wygląda czy ktoś już miał
anna62

Napisano: 23 wrz 2014, 9:00

Kto z Was opłaca koszty opieki nad dziećmi uczestników w trakcie trwania zajęć projektowych? JAK TO ROBI???
betta27

Strona 28 z 31    [ Posty: 310 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x