Elin Krantz,,Postępowa'' działaczka zabita i zgwałcona - HYdE PaRK

Strona 1 z 4    [ Posty: 33 ]

Napisano: 21 sie 2015, 22:11

Elin Krantz. Zaprawdę, historia jej żywota stanowi przestrogę pierwszej wielkości i mocy dla wszystkich nie mogących się nachwalić multi-kulti,. Nie przeczytacie tej historii w „Gazecie Wyborczej”, „Wikipedia” również milczy, a nawet autor „bloga Biszopa” nie wspomina o tej sprawie. Niemniej jednak jest to prawda.
Pani Elin Krantz, Szwedka, była typową zwolenniczką śniadego prącia, tyle tylko, że nieco ładniejszą. Nie poprzestała jednak na ciupcianiu się z imigrantami – aktywnie wspierała imigrację Azjatów i Afrykanów do swego kraju. Była członkinią fejsbukowej grupy „Lubimy różnorodność”. W końcu, będąc postępową ponad miarę, zagrała w klipie „Mix it up!”, w którym promowała mieszanie ras w Szwecji, a to w ten sposób, że przed kamerą dawała dupy Murzynowi. W trakcie pochędówy pani Krantz śpiewała hymn narodowy Szwecji, albowiem najwyraźniej było jej tak dobrze, że aż śpiewać się chciało.
Pani Elin Kranz została brutalnie zgwałcona i bestialsko zamordowana. Jej straszliwie sponiewierane ciało odnaleziono między skałami w lesie, a obrażenia sugerowały okropną i bolesną śmierć. Morderca użył naturalnej dla się broni, mianowicie pięściaka, i wytłukł z kobiety życie, wielokrotnie zadając ciosy w głowę. Sprawcą okazał się dwudziestotrzyletni, czarny imigrant.
Ciekawe, czy w ostatniej chwili swego życia, patrząc w czarną mordę swego oprawcy, pani Elin Krantz zmieniła zdanie co do imigracji i imigrantów?

https://barttp.blog.onet.pl/2011/05/01/zywot-postepowca/
Gość

Napisano: 21 sie 2015, 23:05

Ciąg dalszy budowania murów rozsądku, czy innych murów? Dalszy ciąg straszenia Islamem, odmiennością kulturową, uchodźcami, migrantami?
rozum

Napisano: 21 sie 2015, 23:48

Uchodzcy i islam sa nam tak potrzebni do szczescia jak Hiv, ebola, trąd, gorączka krwotoczna i ukraińcy...
Wieża Babel

Napisano: 22 sie 2015, 0:43

Jestem przeciwnego zdania....wpływ na to moje zdanie mają bezpośrednie kontakty z osobami odmiennymi kulturowo. Dzięki tym osobom, wyraźniej postrzegam swoją Polskość. Dzięki tym osobom dane mi było poznać egzotyczny dla mnie smak potraw... inne zwyczaje.... zero nienawiści, agresji jest w osobach, które poznałem! Nie każda z tych osób, chce się w 100% zasymilować, i ja to rozumiem, będąc uchodźcą/migrantem w ich kraju, chciałbym być nadal Polakiem. Kwestie multi-kulti znalazły się na świeczniku, media informują o ekstremalnych przypadkach agresywnych zachowań osób odmiennych nam kulturowo/wyznaniowo....wśród tych ludzi nie widzę osób, które znam! Marnie się zapewne teraz czują, słysząc/czytając o tych "złych uchodźcach/migrantach".
pracownik_socjalny

Napisano: 22 sie 2015, 8:37

rozum pisze:Ciąg dalszy budowania murów rozsądku, czy innych murów? Dalszy ciąg straszenia Islamem, odmiennością kulturową, uchodźcami, migrantami?
Tu masz euro tłuku tolerancję dziczy wobec grobów poległych żołnierzy pod Tobrukiem - w tym polskich !!!!

https://www.youtube.com/watch?v=jkyKj7OjbZ8
zbig1964

Napisano: 22 sie 2015, 15:06

Witam, mam gorącą prośbę, pomóżcie zebrać pieniądze dla Marty na wózek elektryczny, który będzie jej oknem na świat!
https://zrzutka.pl/wozek-elektryczny-ok ... zarneckiej
Dziękuję ;)
Damian121

Napisano: 22 sie 2015, 18:00

Nas też wywalą z innych krajów. Głównie z UK. Też bywamy imigrantami. Też chcemy mieć prawa na obczyźnie.
Ares30

Napisano: 24 sie 2015, 11:49

Uwaga!
12 września 2015 roku głównymi ulicami Warszawy przejdzie wielka manifestacja, w której opowiemy się przeciw sprowadzaniu do naszego kraju imigrantów.

Takiego rodzaju inicjatywy są koniecznością i trzeba je realizować systematycznie, aby pokazać, że się nie zgadzamy na przyjęcie obcych nam kulturowo i cywilizacyjnie przybyszów.
Gość

Napisano: 24 sie 2015, 12:56

czyli marsz nienawiści..-ale wstyd.Wstyd dla Warszawy ..tej,co nazwa mówi " Ta która widziała wojnę.."
Emilka.

Strona 1 z 4    [ Posty: 33 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x