Elin Krantz,,Postępowa'' działaczka zabita i zgwałcona - HYdE PaRK

Strona 3 z 4    [ Posty: 33 ]

Napisano: 24 sie 2015, 16:21

Klasyk i były już na szczęście Brunek: "musimy ich zepchnąć na margines"
A więc marsz spychania różnych emilek na margines, a na marginesie nich wykorzystają triadę przerażenia, i oby się nie pogubili w swoich szerokich horyzontach.
marsz

Napisano: 24 sie 2015, 16:41

Dziwny pomysł z tym marszem!
xyz.

Napisano: 24 sie 2015, 17:14

marsz ..
apropos szerokich horyzontów myślowych. Moja uwaga do Ciebie i pozostałych.
Ja rozumiem wasze spostrzeżenie o fundamentalnym zdaje się znaczeniu, które brzmi, iż największym współczesnym zagrożeniem jest manicheizm, aktualnie interpretowany jako wizja wojny dwóch odmiennych cywilizacji- aniołów ( czyli Europa) i demonów ( Islamizm). Jeśli jesteście inteligentni to wiecie, że rozważania, rozmowy, analizy powinny się toczyć na poziomie filozofii polityki, etyki politycznej i teologii polityki.
Nie traktujcie więc mojego zdania, opinii- w kategoriach ZŁA, to śmieszne wręcz. W ten sposób to wy tworzycie "manicheizm" relacji, który polega na tym, że wrogiem jest każdy " kto nie jest po waszej stronie"
Z całym szacunkiem ale oprócz wulgaryzmów, agresji, pieniactwa, ja nie dostrzegam u Was poważnej ..baaa, poprawnej merytoryki. Jesteście przewidywalni w każdym wątku.
Emilka.

Napisano: 24 sie 2015, 17:26

Uchodźcy w Macedonii odmówili przyjęcia paczek Czerwonego Krzyża
Prawa o nielegalnych imigrantach jest taka, że szturmują Europę, aby przede wszystkim załatwić sobie wygodne życie na socjalu w bogatych krajach Europy Zachodniej. Przekraczający granicę Macedonii uchodźcy pokazali to dokładnie, że oni nie są zainteresowani byle jaką pomocą. Na tym filmie widać, że odmawiają przyjęcia z rąk macedońskich policjantów paczek Czerwonego Krzyża. Macedonia to przecież dla nich tylko kraj tranzytowy.

Czas już chyba najwyższy skończyć z mitem, jakoby uchodźcy z Afryki i Azji, którzy lądują w Europie, uciekają jedynie przed prześladowaniami w swoich krajach. To są imigranci socjalni, bo nawet trudno ich nazwać imigrantami zarobkowymi, kiedy widać wyraźnie, że ci ludzie szukają dla siebie miejsca do życia tylko w tych krajach, które zapewnią im mieszkania i wysokie zapomogi.

https://www.youtube.com/watch?v=TljOh5199pU
Gość

Napisano: 24 sie 2015, 20:02

Nawet jeśli różne emilki ukwiecą swoje intelektualne wypociny terminami, których do końca, a może wcale, nie rozumieją, to i tak ostateczny przekaz jest jednoznaczny... Pustostan!!!
A to cyt. wyrażający emilkowy profesjonalizm, empatię i miłość do bliźniego: jeszcze jak by ów rozum spał ..ale jego nie ma.
A się rozpisała, że aż paluszek czerwony. Nie męcz się z odpisywaniem, spuszczam twe wywody w bystrej wodzie klozeta.
marsz

Napisano: 24 sie 2015, 20:53

marsz ..riposta na szkolnym poziomie. A rwiesz się na tematy dla dorosłych.;)
Ale wzbudzasz sympatię poczuciem dziecięcego humoru ..nie powiem. Przez to łagodnieję i oszczędzę dzieciaka.
Emilka.

Napisano: 24 sie 2015, 20:59

Emilka. pisze:marsz ..riposta na szkolnym poziomie. A rwiesz się na tematy dla dorosłych.;)
Ale wzbudzasz sympatię poczuciem dziecięcego humoru ..nie powiem. Przez to łagodnieję i oszczędzę dzieciaka.
Jaka ty głupia jesteś. Głupia i tępa.
Obserwator

Napisano: 24 sie 2015, 21:24

..Ty także wymagaj od życia by dało ci odrobinę wiedzy, kultury i taktu. Obserwujesz tylko.. bo wiedzę masz ograniczoną a chamstwo słowa ci jej nie zastąpi.
Emilka.

Napisano: 24 sie 2015, 22:40

Głupota niektórych emilek mnie rozbraja. Jest takie obiegowe powiedzenie " na świnię plują, a ona mówi, ze deszcz pada"
marsz

Napisano: 25 sie 2015, 16:01

Dobrze mi w Polska wy głupie durnie. Wy już wkrótce wierzyć w Allaha. Inaczej ja zrobić wybuch na dniach młodzieży
Buhahahahahaha!!!
Ahmed

Strona 3 z 4    [ Posty: 33 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x