Też byliśmy uchodźcami - HYdE PaRK

Strona 1 z 13    [ Posty: 127 ]

Napisano: 22 sie 2015, 23:09

My też byliśmy uchodźcami. W czasie II wojny światowej przyjmowali nas na całym świecie https://natemat.pl/148383,my-tez-bylismy ... ym-swiecie
angoc

Napisano: 23 sie 2015, 0:02

W rewanzu nie gwalcilismy, nie demolowalismy miast, nie kradlismy cudzego dobytku, nie uzynalismy wybawcom głow maczetami, nie wymuszalismy stosowania sie do naszych zwyczajow. Dosc juz tego bzdurnego zmiekczania opinii. To starcie cywilizacji i kultur. To kontrolowana i finansowana przez islamistow inwazja wrogich nam i bezuzytecznych barbarzyncow. To preludium do zniszczenia naszej religii i obyczajowosci. Nikt ich tu nie chce.
Antyagnoc

Napisano: 23 sie 2015, 0:12

To niby kolejne zdjęcie uchodźcy. Wszystkie wyglądają tak samo, nieprawdaż?
Fotograf, który zrobił to zdjęcie, opuścił aparat. Później powiedział:
"Od tamtej pory przestałem myśleć o pracy. Zacząłem myśleć o ludziach".

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... mocno.html
angoc

Napisano: 23 sie 2015, 0:19

Normalna reakcja na stres, odwodnienie i obecnosc innych barbarzyncow na pontonie...
Tez bym plakal

Napisano: 23 sie 2015, 0:37

Ludzkie odruchy miewają również psychopaci, którzy potrafią płakać na zawołanie...czy do nich się zaliczasz?
rozum

Napisano: 23 sie 2015, 1:07

Nareszcie! Teraz biale glupki beda pracowac i utrzymywac mnie i moja rodzinke. Łzy szczescia splywaja mi po twarzy... To jak wygrana w totka!
Psychorozumny

Napisano: 23 sie 2015, 2:02

Perfekcyjny przykład psychoprojekcji, psychorozumnego, który wie wszystko i wszystko lepiej rozumie!
do powyżej

Napisano: 23 sie 2015, 13:46

Trudno jest "nie wiedzieć wszystkiego", gdy niemal w każdym tygodniu mamy przykłady ich agresji. A może Izrael też powinien przyjmować uchodźców, przecież to też państwo europejskie? Coś mi się wydaje jednak, że oni myślą zbyt zdroworozsądkowo, by sobie takie kłopoty sprawiać.

Ja rozumiem, że ludziom trzeba pomagać. Mam jednak do was pytanie: czy zatrzymujecie się nocą w lesie dla autostopowiczów? Jeśli nie to dlaczego chcecie się nierozsądnie zachować wobec uchodźców z islamskich krajów?

Myślę, że rację ma jeden z moich poprzedników, który twierdzi, że to islamiści finansują wyjazdy uchodźców. Przecież tam jest ogromna bieda, to skąd mają pieniądze na opłacenie przemytników?

Ja się pytam, kto pójdzie do więzienia, jeśli jakiś islamski fanatyk zdetonuje w Polsce bombę, którą zabije niewinnych ludzi? Jeśli mamy tych uchodźców przyjmować to osoba podejmująca decyzję o ich wpuszczeniu powinna ponosić karną odpowiedzialność za akty terroru, których ci ludzie dopuszczą się i to z dożywotnim więzieniem za morderstwo pierwszego stopnia.

Proszę nie próbować stwarzać wrażenia, że to my odpowiadamy za wojnę, którą rozpętali islamiści.
logika

Napisano: 23 sie 2015, 13:52

Komunistyczny zbrodniarz Che Guevara kwiczał, jak zarzynany wieprz i błagał na kolanach o darowanie życia. Czyż nie należało mu współczuć? Niejeden lewak zaraz napisze, że tak. Ale jak tu współczuć mordercy tysięcy niewinnych kobiet i dzieci. Jak sam mordował, to nie okazywał litości niewinnym cywilom.
videlec

Napisano: 23 sie 2015, 14:47

Obawiam się że zachód w końcu zacznie strzelać. Inaczej nie powstrzyma przecierających się przez granice. Będą najpierw krwawe starcia przy granicach a potem wojna. Uchodźcy stworzą partyzantkę. Przebudzą się muzułmańscy brania mieszkający w Europie i pomogą swym rodakom. Dżihad kontra McŚwiat. Państwo islamskie zajmuje coraz większe obszary. Półksiężyc obali krzyż.
Ares30

Strona 1 z 13    [ Posty: 127 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x