Formularz C

Wybrane tematy:
studia praca socjalna ustawa o przeciwdziałaniu przemocy wniosek do ZK Co powinna zrobić szkoła??? Procedura niebieskiej karty - prawa i obowiązki Ankieta Asystent Rodziny
ODPOWIEDZ
`ewq

Formularz C

Post autor: `ewq »

Witam,
Mam pytanie, jeśli kilka razy zapraszacie ODP i ona nie przychodzi to czy wypełniacie sami bez niej formularz C na grupie? w sumie dość trudno zweryfikować bez niej sytuację rodzinną, zawodową czy ekonomiczną...
Emilie

Re: Formularz C

Post autor: Emilie »

Nie wypełniają sami.
Zapraszam kilkarazy ODP- nie przychodzi..piszesz z tego protokół na GR z adnotacją : nie ma możliwości wypełniania Karty cz.C z uwagi na .......uzasadnianie.
Hanka12

Post autor: Hanka12 »

A może członkowie grupy niech się pofatygują do odp i niech już przed grupą zbiorą informacje o rodzinie.Rozumiem ,że u ciebie emilie wszyscy czekają na spotkanie z odp do grupy.przyjdzie a może nie przyjdzie.Nieźle.
emilie

Post autor: emilie »

w tym rzecz,że nie rozumiesz ....
Gość

Post autor: Gość »

Omnomnom...kawa i ciastka...omnomnom..
YoYo

Post autor: YoYo »

Wypełniam NK-C bo wszystkich w gminie znam i jestem w stanie sytuację opisać, poza tym jak chcesz Emilka pracować z rodziną nie przyjmując planu pomocy, który zawiera się w NK-C?
`ewq

Post autor: `ewq »

Zadałam pytanie z ciekawości jak to robicie u siebie. My nie wypełniamy na grupie formularza C bez ODP, z uwagi że mamy zbyt dużą gminę, mam osobny druk zatytułowany "Plan działania Grupy Roboczej" i tu opisuję co dalej robimy ... ale zastanawiam się jak na to patrzą kontrolujący?
karina

Post autor: karina »

Kontrolujący NIE MAJĄ PRAWA wymagać druków o których nie ma mowy w Rozporządzeniu NK. Kropka.
ODPOWIEDZ