Wywiad - praca licencjacka.

Wybrane tematy:
studia praca socjalna ustawa o przeciwdziałaniu przemocy wniosek do ZK Co powinna zrobić szkoła??? Procedura niebieskiej karty - prawa i obowiązki Ankieta Asystent Rodziny
StudentkaPS

Wywiad - praca licencjacka.

Post autor: StudentkaPS »

Witam, jestem studentką pracy socjalnej na Uniwersytecie Łódzkim i piszę pracę licencjacką na temat asystenta rodziny. Muszę przeprowadzić wywiady swobodne z asystentami rodziny i chciałabym zapytać czy ktoś chciałby mi pomóc tzn. czy ktoś chciałby udzielić mi wywiadu i tylko na potrzeby pracy, anonimowo. Wywiad ma być swobodny, nagrywany bo muszę zamieścić na płycie jego transkrypcję [ sam zapis, bez nagrania] - więc mogłabym się z kimś spotkać na terenie Łodzi, Zgierza, Aleksandrowa lub Ozorkowa. Ewentualnie myślałam nad wywiadem mailowo [wtedy transkrypcję sobie już zrobię], a po prostu drogą mailową wymienię się pytaniami z asystentem, ogólnie pytań mam 6. Byłabym bardzo wdzięczna, gdyby ktoś zgodził się udzielić odpowiedzi na moje pytania i to jak najszybciej się da :)
jaaaa

Re: Wywiad - praca licencjacka.

Post autor: jaaaa »

pewnie, jak tylko chcesz to mogę Ci pomóc. odezwij się do mnie na maila: [email protected]
doris222

Post autor: doris222 »

Jak mailowo to ja mogę pomóc [email protected]
Studentka PS

Post autor: Studentka PS »

Super , napiszę jeszcze dziś wiadomość mailową. Może jeszcze ktoś zdecydowałby mi się pomóc :) ?
andziula29

Post autor: andziula29 »

Chętnie odpowiem na pytania e-mailem [email protected]
Studentka PS

Dziękuję, mail poszedł :)
olqa

Post autor: olqa »

ja tez moge pomóc moj adres: [email protected]
Studentka PS

Dziękuję, mail wysłany:) :)
Studentka PS

A może jeszcze ktoś się skusi wspomóc mnie w badaniu ?? :) Czekam na odpowiedzi :) :)
ODPOWIEDZ