Wywiad - praca licencjacka.
Wywiad - praca licencjacka.
Witam, jestem studentką pracy socjalnej na Uniwersytecie Łódzkim i piszę pracę licencjacką na temat asystenta rodziny. Muszę przeprowadzić wywiady swobodne z asystentami rodziny i chciałabym zapytać czy ktoś chciałby mi pomóc tzn. czy ktoś chciałby udzielić mi wywiadu i tylko na potrzeby pracy, anonimowo. Wywiad ma być swobodny, nagrywany bo muszę zamieścić na płycie jego transkrypcję [ sam zapis, bez nagrania] - więc mogłabym się z kimś spotkać na terenie Łodzi, Zgierza, Aleksandrowa lub Ozorkowa. Ewentualnie myślałam nad wywiadem mailowo [wtedy transkrypcję sobie już zrobię], a po prostu drogą mailową wymienię się pytaniami z asystentem, ogólnie pytań mam 6. Byłabym bardzo wdzięczna, gdyby ktoś zgodził się udzielić odpowiedzi na moje pytania i to jak najszybciej się da 

Re: Wywiad - praca licencjacka.
pewnie, jak tylko chcesz to mogę Ci pomóc. odezwij się do mnie na maila: [email protected]
Super , napiszę jeszcze dziś wiadomość mailową. Może jeszcze ktoś zdecydowałby mi się pomóc
?

Chętnie odpowiem na pytania e-mailem [email protected]
A może jeszcze ktoś się skusi wspomóc mnie w badaniu ??
Czekam na odpowiedzi

Oprócz Wywiad - praca licencjacka. - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny przeczytaj również:
Cos dla dzieci
plan pracy przykładowy
Porozumienie o współpracy
Brak współpracy z asystentem
asystent czas pracy
Plan : cele a zadania
Formularz C
przydzielić asystenta czy nie?
odpłatność za rodzinę zastępczą
Grupa robocza bez procedury "niebieskie". Można?
W jakich godzinach pracujecie?
podopieczna rezygnuje z pieczy
czas pracy
Problem,a może nie..
diagnoza rodziny
Protokół zakończenie NK