a co ty wiesz o Brunonie? oprócz tego że ma schizy i mordercze zapędy, na czyje działał zlecenie? na twoje dzibar na twoje - przez takich jak ty ludzie fisiują
facet który chciał wysadzić sejm jest zdaniem dzibar prześladowany tak jak ona!!! chore!!!
\"5 dni bez wody i światła. Dostanie 4,1 mln dolarów
4,1 mln dolarów zadośćuczynienia otrzyma 25-letni student, który przez przypadek został zamknięty w pokoju siedziby amerykańskiej agencji zwalczającej przestępstwa narkotykowe. Bez jedzenia i wody w pomieszczeniu bez okien spędził pięć dni - informuje latimes.​com.
Daniel Chong spędził pięć dni w pomieszczeniu bez okien, bez dostępu do wody i jedzenia Daniel Chong spędził pięć dni w pomieszczeniu bez okien, bez dostępu do wody i jedzenia Foto: Flash Press Media/Getty Images
20 kwietnia 2012 roku Daniel Chong, student inżynierii z San Diego, podczas imprezy udał się do domu w pobliżu kampusu, aby palić marihuanę z przyjaciółmi. W tym czasie nalot na dom przeprowadzili funkcjonariusze policji. Znaleźli duże ilości tabletek ekstazy i grzybów halucynogennych, a także broń i amunicję.
Chang wraz z ośmioma innymi osobami został przewieziony do siedziby Drug Enforcement Administration (amerykańska agencja rządowa, zajmująca się walką z przestępstwami narkotykowymi- red.). Po przesłuchaniu miał być zwolniony.
Z niewiadomych przyczyn, pozostawiono go w 10-metrowym pokoju przesłuchań. Bez jedzenia, wody i dostępu toalety spędził tam aż pięć dni. Mężczyzna miał halucynacje, musiał pić własny mocz. Myśląc, że umrze, rozbił okulary i na ramieniu szkłem stworzył napis: \"Przepraszam mamo\". Nikt nie słyszał wołania o pomoc. Gdy w końcu pracownicy zajrzeli do pokoju, wyczerpany, wygłodzony Chong był bliski śmierci, z trudem oddychał.
- To był wypadek, naprawdę zły, straszny wypadek – powiedział Chong. Przeszedł intensywną psychoterapię, zdiagnozowano u niego stres pourazowy, według lekarzy większy od tego, którego doświadczają weterani wojenni.
Agencja przeprosiła Chonga, a rząd federalny zapłaci mu odszkodowanie w wysokości 4,1 mln dolarów. Według jednej z hipotez, pracownik, który zamykał studenta był z innej niż DEA agencji i myślał, że ktoś inny wypuści mężczyznę.
(latimes.​com/​MWL)
Źródło: Media
Share on facebookShare on twitterShare on emailShare on wykopMore Sharing Services15\"
Ja też mam zdiagnozowany stres pourazowy, byłam bez światła przez dwa miesiące do czasu zmiany mieszkania ciekawa jak wymiar sprawiedliwosci w Polsce naprawią moją szkode szkodę
( a to tylko jedna z wielu przykrości która mnie spotkała po zwolnieniu z pracy w 2009r
kolejne durnoty!!! dzibar porównuje sie do zamkniętego w pomieszczeniu bez okien!!!
nikt cię nigdzie bez okien nie zamknął!!
żeby mieć prąd trzeba za niego płacić, albo kupić sobie świeczki!!!, poza tym od świtu do zmierzchu miałaś światła skolko ugodno!!!
ty na prawdę masz zdrowo pogwizdane!!!