gdzie jest wątek: zwolnioniona z pracy cz. II - HYdE PaRK

Strona 10 z 17    [ Posty: 169 ]

Napisano: 01 paź 2012, 11:57

znamy z autopsji takich klientów - prawda dzibar wiesz co to są za ludzie ze swojej pracy
~krecik do dzibar

Napisano: 03 paź 2012, 1:42

niech sie tłumacza winni krecik, na nic sie zda pietnowanie, jestem już umówiona w sprawie kasacji, czekam na uzasadnienie wyroku,
a mobberzy na pewno spać spokojnie nie bedą
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 03 paź 2012, 8:06

zdaje się, że to dzibar ma problemy ze spaniem, bo tak w głębi duszy wie że jest sama sobie winna
~oko

Napisano: 03 paź 2012, 9:55

~~oko nie zaśmiecaj postu, może ty masz problemy ze spaniem - ja ich nigdy nie miałam:), a co do winy: prawda nierychliwa, ale sprawiedliwa - zawsze na wierzch wychodzi:) Bóg wie co robi, a ja w Niego wierzę
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 03 paź 2012, 10:33

wie i dlatego masz całe życie pod górkę, a posty zaśmiecasz ty swoimi problemami nad którymi nie panujesz
~oko

Napisano: 03 paź 2012, 11:11

jestem ślepa ale sprawiedliwa - przegrasz dzibar 4 do 1 juz to widzę.
~temida

Napisano: 22 paź 2012, 17:02

są już nowe fakty?
~a...

Napisano: 08 lip 2013, 15:03

tu się dzieje mobbing! dzibar zajmij się koniecznie - broń i walcz!

https://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzeni ... zenie.html
~oko

Napisano: 08 lip 2013, 15:05

Nie podszywaj sie frajerze pode mnie a lemańskiego, lisa farbowanego, weź do siebie i z paligłupem razem sobie pobredzcie
~oko

Napisano: 08 lip 2013, 16:51

Doszło do niedopuszczalnego i skandalicznego zachowania Abp Hosera wobec mnie – napisał ks. Lemański w oświadczeniu dotyczącym konfliktu z abp. Hoserem.

Na swoim blogu► proboszcz parafii w Jasienicy napisał: W styczniu 2010 roku zostałem wezwany przez abp. Hosera do kurii. Rozmowa dotyczyła nieprawidłowości w dekanacie tłuszczańskim i mojego zaangażowania w dialog chrześcijańsko-żydowski. Podczas tego spotkania doszło do, według mnie, niedopuszczalnego i skandalicznego zachowania Abp Hosera wobec mnie.

Kapłan nie ujawnił, co wydarzyło się podczas spotkania. W obszernym komentarzu do oświadczenia opisał za to kilkuletnie, bezowocne próby wyjaśnienia i zamknięcia konfliktu. W tym celu zwracał się między innymi do Abp. Hosera, Abp. Nuncjusza Migliore i do Metropolity Warszawskiego kardynała Nycza.

– Moje starania przyniosły skutki odwrotne od oczekiwanych. Dekrety, „próby dyscyplinowania”, zakaz wypowiadania się w mediach – odbieram jako próby ukrycia tamtego incydentu i zamknięcia mi ust – napisał.

Nie jest moim celem i nigdy nie było szkodzenie Kościołowi. Moim zdaniem pokora i posłuszeństwo nie mogą oznaczać zgody na niesprawiedliwość i krzywdę jakiej doświadczyłem od ludzi Kościoła. Kocham Kościół, jest On moim domem i nie pozwolę się z Niego wypchnąć – zakończył swoją wypowiedź.

~eska

Strona 10 z 17    [ Posty: 169 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x