politykę sprawuje w państwie ( to dla przypomnienia )rząd PO, a nie partia opozycyjna PiS, rolą opozycji jest wytykanie bledow i PiS jest w tym b. dobre bo zna się na rzeczy, a ponieważ PO jest ignorantem to nic innego nie robi jak tylko skupia sie na niszczeniu opozycji zamiast korzystać z jej wiedzy.
Ot i cała prawda: gdzie dwóch sie bije tam trzeci korzysta
Z jakiej wiedzy PIS korzystać - kondominium, podziału na lepszych i gorszych Polaków, wykasowania Ślązaków i Kaszubów?, polityki nienawiści? Rolą opozycji jest konstruktywna krytyka a nie to co wyrabia PIS. Społeczeństwo to wszystko widzi i ma dość wojenki PIS stąd wyniki sondaży negatywne dla PIS.
Wpisujesz się dzibar w post - Głosuję na SLD, no i dobrze że zmieniasz opcję
nie zmieniam opcji bo żadnej nie mam, natomiast mam sporo zdrowego rozsądku i logiki, które to jasno mnie utwierdzają w przekonaniu, ze tylko ludzie, którzy potrafia sie przyznać do bledu i nie traktuja sie jak nadludzie moga otrzymac moj glos wyborczy - a takich póki co widze tylko w PiS
potrafie analizować fakty i od dawna widze jakie faktycznie jest nastawienie do rządzenia poszczegolnych partii, tak wiec mój glos nie bedzie przypadkowym tylko bardzo przemyslanym przeze mnie głosem wyborcy