grafiki 12-to godzinne - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 17 kwie 2009, 20:08

Witam!
Interesują mnie grafiki po 12 godzin dziennie. Słyszałam, że niektóre placówki takie mają. niestety nie mam pojęcia jak ułożyc taki grafik, bo mimo wielu prób nic mi nie wychodzi. Jeżeli ktoś taki ma i mógłyby mi go pokazac dla przykładu to podaje adres energy46@wp.pl i z góry ślicznie dziękuję.
~Basia

Napisano: 09 cze 2009, 9:38

dostałaś grafik? i jak Ci się podoba? przyda się?
~Olga

Napisano: 15 sie 2009, 12:28

Pracują moi wszyscy wychowawcy w systemie 12 - godzinnym i jest to rewelacja pod każdym względem. Zachowujemy wszystkie prawa pracownicze. Wychowawcy i ja pracujemy na KP. Ale mamy nowum. Utworzyłem tzw. duble czyli czasem wychowawcy pracują po dwóch - jeden 12 godzin a inny np 4 albo 6 godzin. W ten sposób realizujemy zakupy i inne czynności poza bezpośrednią pracą z dzieckiem. Wtedy nieważne jest który z wychowawców ma potrzebę wyjścia z grupy. Polecam wszystkim. Pracujemy w systemie : 8 - 20 i 20 - 8 rano. Oczywiście nocne płatne tylko za 8 godzin.
~max

Napisano: 30 sie 2009, 11:54

Olga dziękuję bardzo. Grafik mi się podoba, ale u mnie to nie przejdzie. mamy trzech wychowawców zatrudnionych na KN i sześciu na KP. Pracujemy od 6-8 (trzech wychowawców), od 8-14 jeden wychowawca i od 14-22 ci sami wychowawcy, co byli rano. Twój grafi to świetna sprawa; można sobie zaplanowac coś na kolejne tygodnie, a u mnie co tydzien jest inny grafik; nie zdarzyło sie, żeby przez dwa tygodnie on był taki sam. Problem polega na tym, że jak dzieci wychodza do szkoły, to niby jeden wychowawca wystarczy. Pozdrawiam.
~Basia

Napisano: 30 sie 2009, 18:37

Czy ja również mogłabym dostać grafik 12-godzinny? Bardzo proszę: izabela.p@op.pl
Czy wychowawcy (KP, KN) muszą podpisywać jakieś specjalne zgody na taki system pracy?
~Iza

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem