Grupa robocza </=/> przewodniczący ZI - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 3    [ Posty: 21 ]

Napisano: 06 mar 2013, 12:58

Witam mam zgrzyt z przewodniczącym ZI, ponieważ napisałem w sprawozdaniu:
\"grupa robocza podczas posiedzenia podjęła decyzję o sformuowaniu wniosku do Sądu Rodzinnego o wgląd w sytuację dzieci\"
No i przewodniczący mnie poinformował, że my zadnych decyzji nie możemy podejmować tylko zwrócić się z wnioskiem do jego samego i on wyrazi zgodę bądź nie.
Przepraszam ale \"s.r.a.m\" już tą całą procedurą.
~Jkob

Napisano: 07 mar 2013, 15:03

koordynator grupy roboczej koordynuje więc formułuje wnioski np do sądu , przew zi otrzymuje infopo zak grupy co zrobili
~no pewnie

Napisano: 07 mar 2013, 17:24

nooo to chyba wasz przewodniczący ma jakis kompleks niższości i chce się poczuc baaaaardzo ważny :)
~anna

Napisano: 08 mar 2013, 14:57

Witam. Ja jestem przewodniczącą i marzę o tym, aby któraś z grup roboczych podjęła jakąkolwiek decyzję i podjęła jakiekolwiek czynności!!! Niestety to na mnie spada cała robota:( Mam już czasem dość! Nawet jak GR wpadnie na jakiś \"genialny\"pomysł to przychodzi ktoś z GR i mówi mi co mam zrobić, bo w końcu jestem przewodniczącą... Żenada... Przy moim rejonie jako prac.socj.-co prawda trochę okrojonym ze względu na ZI, ale wciąż chodzę na wywiady naprawdę ledwo, ledwusio wyrabiam...
~maggi

Napisano: 13 mar 2013, 20:20

Witam, wszyscy narzekaja na przewodniczacych ZI, to czemu sami nie zglaszaja swojej kandydatury. Współczuje wszystkim przew. odpowiedznialnosci i męki z instytucjami,szefostwem.
Szkoda, ze nikt nie postawi sie w ich roli jaka mają prace do wykonania,a nie maja wsparcia w nikim. Moze by ktos sie zaintersowal jakim kosztem wykonuja swoja prace, warto sie nad tym zastanowic, bo niedlugo zabraknie ludzi ktorzy beda chcieli to robic.
~Julek

Napisano: 13 mar 2013, 21:05

Tak miałem przez rok. Myślałem,że dostanę fioła. Czasem tylko dla picu pokazali się policjanci. Dzięki Bogu powiedziałem dosyć.
Miałem tutaj jedynie wsparcie od Bratniej Duszy.
~ex

Napisano: 13 mar 2013, 22:51

Witam, warto pamiętać , ze grupa robocza służy opracowaniu planu pomocy, wspólnym konsultacjom, a wszyscy członkowie grup roboczych mogą podejmować czynnosci w ramach obowiązków. Owszem, ktoś z innej instytucji moze mieć inne zdanie.
Jkob- współczuję przewodniczącego, zapraszam do mnie :)
A tak na serio- pamiętaj, że to Ty będziesz ciągany po sądach jeśli coś się stanie, pisz więc o wgląd.Domyślam się ze ten przewodniczący z innej instytucji...
~AgaKiwi

Napisano: 20 mar 2013, 12:49

te całe grupy robocze są o du... rozbić, a ta cała przemoc to pic na wodę, żeby zamknąć gębę władzom. To nic nie daje. Nie ma co się podniecać.
~Jerzy

Napisano: 20 mar 2013, 12:49

te całe grupy robocze są o du... rozbić, a ta cała przemoc to pic na wodę, żeby zamknąć gębę władzom. To nic nie daje. Nie ma co się podniecać.
~Jerzy

Napisano: 20 mar 2013, 13:30

Jerzy- proszę cię, zapieprzam w grupach roboczych .
~emilka

Strona 1 z 3    [ Posty: 21 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem