N-ka A wersja elektroniczna - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 08 mar 2013, 16:15

Witam! Mam pytanie odnośnie przekazywania członkom GR lub ZI Niebieskiej Karty-A. Wiadomo, że z różnych przyczyn w ciągu 3 dni często jest to często niewykonalne a na pewno uciążliwe. Czy ktoś praktykuje np. przesyłanie e-mail-em pliku z zeskanowanej (pdf), skompresowanej np. WinZip-em i zabezpieczonej hasłem Karty? Żadna odgórna ustawa, rozporządzenie nie regulują chyba tej kwestii. Dokumenty wewnętrzne w naszym przypadku również.
~social worker

Napisano: 09 mar 2013, 0:06

Sądzę, że lepiej zapoznać się z materiałami na miejscu.
~barkaz

Napisano: 09 mar 2013, 10:37

Ok! Ale jak gdy powiedzmy o godz. 15.20 w piątek (dziesięć minut przed zakończeniem pracy) dzielnicowy przynosi mi N-Kę A i jak mają się zapoznać członkowie GR do niedzieli? I jeszcze pytanie: czy dokumentujecie zapoznanie członków GR z kartą?
~social worker

Napisano: 09 mar 2013, 10:57

...przez udokumentowanie mam na myśli podpis z datą zapoznania się z kartą przez członków ZI/GR?
social worker
Awatar użytkownika
Praktykant
Od: 02 maja 2012, 12:11
Zajmuję się:

Napisano: 10 mar 2013, 16:05

Praktykuje się-szczególnie wdużych aglomeracjach.Administrator danych i bezpieczeństwa danych dba o poziom zabezpieczeń.
~eipiem

Napisano: 15 mar 2013, 11:05

NK nie można nigdzie wysyłać w żadnej wersji ani papierowej ani elektronicznej, możesz powiadomić e-mailem w ten sposób tylko, ze wpłynęła karta do ops i proszę przyjść się zapoznać.
~ewa

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x