no i mamy potwierdzenie i dowód na to, ze ryba psuje się od głowy, a \"cel uświęca środki\", a przęciętnemu Kowalskiemu zamiast ułatwiać życie - utrudniają
rozliczmy ich porządnie przed wyborami z ich obietnic to przestana mieć złą wole i zajmą sie dotrzymywaniem danego słowa
W cytowanym przez dzibar artykule jest napisane: \"Partie polityczne zlecają komentowanie artykułów i ubliżanie, wyzywanie politycznych oponentów. Nie ma wyjątków, PiS, PO, SLD, wszyscy miesięcznie ładują w takie zlecenia dziesiątki tysięcy złotych. \"
Ile dzibar zarabiasz na szerzeniu nienawiści do rządu i wychwalaniu PIS?
we mnie nie ma nienawiści, natomiast jest głębokie przekonanie - wiara - na podstawie analizy dowodów - a wszystko robię za darmo ( jako wyborca) i dlatego twoje słowa nie są wiarygodne bo wmawiasz mi negatywne uczucie, ktorego ja nie znam przede wszystkim dlatego, ze jestem katolikiem i nawet nie dopuszczam takiego do siebie
~~west każdy sądzi wg siebie, a deprecjonowanie wartości tego co robię świadczy właśnie o wartości.
I to mi wystarczy, problem w tym, że nie możesz mi nic zarzucić i nie masz na tyle konkretnych argumentów, aby moje słowa podważyć.
Czas spojrzeć realnie - nie samym chlebem człowiek żyje, niektórzy częściej niż inni zadają sobie pytanie \"być\" czy \"mieć\".
Bo mieć i być nikim to też zastanawiające więc cóż z tym począć?
Trzeba by uderzyć no nie ~~west - tylko jak, jeżeli ma się ograniczona wyobraźnię to najpierw trzeba poczekać aż ktos cos zrobi no a później to już łatwiej - w zalezności od rozwoju wydarzeń mozna zabłysnąć, a wcześniej zniszczyć zeby nie psuło efektu sukcesu - sumienie pozostawiam Tobie
A co najlepsze - west ani slowem nie pisał, że \"deprecjonuje wartości tego co robi dzibar\", nadzwyczajna megalomania i przerost wyobraźni podszytej ideologią PIS
~~tak2 trzeba czytać ze zrozumieniem i odczytywać intencję, ~~west nie musiał pisać sam wystarczy, ze napisał komentarz \"Jednak ktoś dobrze juz to wyczuł\" i do tego wkleił link - tym samym On jest czysty \"bo to wszystko to oni - ci źli niedobrzy, nawiedzenia\", a on bez skazy - i takich jest wielu......prawda west nie ma to jak sie dobrze ustawic w życiu wtedy nawet jak planiesz horendalna gafę to ci wystarczą bo to jest...... ktos, a ten to przestepca jesgo slowa nic nie znaczą .... on ZAWSZE.....i .....NIGDY...............prawda, jakie to proste
dlatego mnie osobiście juz dawno przestały emocjonować opinie jakiekolwiek, czytam je i przyjmuje bez emocji bo wiem, że to i tak nic nie zmieni jeżeli ja na to sama nie pozwole - i mozesz mi zarzucać co chcesz i kiedy chcesz - wa żne jest co ja o sobie myślę i jakim jestem człowiekiem