po jaką cho lerę zaśmiecasz forum no po jaką - piszesz bo juz z tobą nie moga w domu rozmawiać to wywalasz swoje po sra ne życie i czujesz sie dowartościowana - maluczka dzibar jesteś maluczka i bedziesz jeszcze mniejsza aż zanikniesz zupełnia.
ha, ha - ~~to - forum po to min. jest aby pracownicy socjalni (RÓŻNI) mogli się komunikować, na tym polega idea tego forum, jego różnorodność, jego sprawdzona funkcja jako wspólnego dobra wypracowywanych przez wszystkich forumowiczów metod, szukania nowych narzędzi, a jak Ty jesteś mało tolerancyjny, nie rozumiesz podstawowych zasad funkcjonowania takiego forum to przynajmniej sie nie ośmieszaj bo widać, ze nie panujesz nad emocjami, a wiadomo gdzie emocje górą tam rozum śpi.
Od mojej rodziny wara - juz dosyć wycierpiała przez takich nieuków jak Ty, którzy prawo do wolnosci slowa ( podstawowego prawa w demokracji) dają tylko sobie.
Ja nie potrzebuję się dowartościowywać - wiem co jestem warta i na pewno nie zwracam uwagi na to czy mnie ktoś chwali czy gani bo NORMA TO RZECZ WZGLĘDNA, a ja żyję wystarczająco dlugo aby miec już jakies pojęcie o tym jak ten świat funkcjonuje ~~to - z pozdrowieniami, radzę przemyśleć
dzibar sama wypisujesz o swojej rodzinie, a to syna pobili czy coś tam, a to odcieli prad, a to policja jest przeciwko tobie, a to licytacja mieszkania i ostracyzm społeczny, musisz zarobić jako sprzataczka, z pracy cię zwolnili...
no a teraz piszesz: \"Od mojej rodziny wara - juz dosyć wycierpiała przez takich nieuków jak Ty, którzy prawo do wolnosci slowa ( podstawowego prawa w demokracji) dają tylko sobie.\"
Używając Twojego stylu napiszę,że sama jesteś nieukiem i nieudacznikiem, niekompetentna, nic nie rozumiesz, a Twoje normy to nie sa normy ogólnie przyjęte, pracuj nad sobą i nie czepiaj się innych o to, że odnoszą sie do twoich informacji np. o rodzinie. Toż to już ekshibicjonizm i niepokojące uzaleznienie od istnienia w sieci.
~~chciałbyś aby myślano, że jestem uzależniona bo to by tłumaczyło w jaki ś sposób Twoje zachowanie.
Co innego jak ja piszę i udostępniam faktyczne dane, a co innego jak ktoś sobie robi domysły kosztem mojej rodziny - to jest zasadnicza różnica i świadczy o braku profesjonalizmu - nie da się ukryć
Twoje uzależnienie ma się nijak do tłumaczenia czegokolwiek, a już w ogóle mojego zachowania. Co za obłędna myśl Cię naszła. Brak profesjonalizmu to Twoja specjalność, a poza tym szkoda gadać poza jednym - co nawypisywałaś o sobie i swojej rodzinie jest w sieci i każdy kto czyta ma swoje zdanie. Ponosisz konsekwencje swoich działań i nie zwalaj winy na innych. Nikt tu o sobie takich spraw nie wywleka - oczywiście z pracowników socjalnych
Jeśli GW pisze prawdę, że wszystkie partie opłacają ludzi, którzy znieważają polityków w sieci za pieniądze, to dlaczego ABW interweniowała tylko w jednym przypadku? Dlaczego GW nie zawiadomiła prokuratury? Ciekawe, prawda?