I ten też blokuje? - HYdE PaRK

Strona 2 z 3    [ Posty: 21 ]

Napisano: 08 sty 2011, 18:32

No toś Łukasz zaistniał! Małomiasteczkowe myslenie bywa też u mieszkańców Pekinu :::::::)
~krysia

Napisano: 09 sty 2011, 0:52

krysia, \"wbijasz się\" nagle w dyskusję i zamiast o temacie poruszonym przez autora, piszesz o mnie. Poza tym nie pytaj mnie dlaczego w taki sposób argumentowałem, tylko zapytaj \"i to..\" jak wykombinował \"małomiasteczkowość\" i ew. co rozumie pod tym pojęciem. Jak jest w miarę logiczny i precyzyjny to wytłumaczy, a jak nie, to tylko wyjdzie na jaw pustosłowie tego rozmówcy. Przy okazji (wielce możliwe że nieświadomie) wyszło, jak rozumie \"wszystko\": ja mówię, że mi nie pasują rządy platformy, a w odpowiedzi czytam, że mie nie pasuje \"wszystko\". Takie to jest właśnie zupełnie bezrefleksyjne i nielogiczne interpretowanie mojej wypowiedzi. A zapewniam i chyba wszyscy się ze mną zgodzą, nawet Ty krysiu, że rządy platformy to nie \"wszystko\". I Bogu dzięki.

Swoją drogą \"i to..\" jest takie oblatane, że potrafi śledzić co piszę ja, za to nie potrafi pochylić się nad tematami, czy problemami podawanymi przez innych. Jak wobec tego mogę inaczej przyjmować wypowiedzi takich osób, niż jako, może nawet nie atak na moją osobę (bo trudno to nazwać atakiem), ale próbę zdyskredytowania mnie w oczach innych. Ciekawe dlaczego?

Szczerze mówiąc już mnie nudzą takie \"gadki szmatki\" z takimi forumowiczami, którzy zachowują się jak dzieci w piaskownicy, na zasadzie \"zrobię mu na złość\" bo go nie lubię. Taaa, już mnie to nudzi. Dyskutujcie sobie z kimś, kto lubi takie gadanie dla samego gadania.
Tymczasem
~Łukasz

Napisano: 09 sty 2011, 1:39

sie napisał, jak zawsze zresztą
~aleś

Napisano: 09 sty 2011, 7:46

W CZASACH POWSZECHNEGO FAŁSZU PISANIE PRAWDY JEST CZYNEM REWOLUCYJNYM.
Możliwe, że niektórych prawda w oczy kole? Szczególnie, gdy nie jest tożsama z ideologią lansowaną w mediach przez tzw. autorytety? czyt. przez oficjalną propagandę.
~youtube

Napisano: 09 sty 2011, 11:36

W CZASACH POWSZECHNEJ DEMOKRACJI (MEDIA RÓŻNYCH OPCJI - RADIO MARYJA, TYGODNIK POWSZECHNY, tv TRWAM ITP) NIE JEST TO ŻADNA REWOLUCJA, A WYRAŻANIE SWOJEGO ZDANIA!!! CZY TAKA PRAWDA KOLE W OCZY? TRUDNO, NIE KAŻDY CZCI WODZA PIS, TRZEBA SIE Z TYM POGODZIĆ
~ULKA

Napisano: 10 sty 2011, 10:38

wolność słowa w demokratycznym państwie to jak na razie pobożne życzenie ~ULKA, bo poza tym, ze wiele się o tym mówi to w rzeczywistości blokowanie komunikacji ( wszelkiego rodzaju za rządów PO) jest rzeczywistością i jeżeli kole to właśnie to, ze PO tak bardzo boi się stanąć oko w oko jak równy z równym czyli informując społeczeństwo motywować je do demokratycznych wyborów, a nie blokować i grać nie fair np jak w Wałbrzychu ( i nie tylko)
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 10 sty 2011, 10:50

A kto Ciebie blokuje dzibar??? Wypisujesz co Ci slina na język przyniesie. Kto Ci broni demokratycznych wyborów. Dlaczego popierasz bzdurną teorie kondominium? Gdyby nie było demokracji chociażby za to kondominium J.Kaczyński poniosłby poważne konsekwencje. Ty masz zyczenia, ale czy pobożne? Słuchaj sobie radia Maryja - nikt Ci nie broni.
~Marta

Napisano: 10 sty 2011, 12:25

Marta ja się zwięźle wypowiedziałam o 8:38 i myślę, że jasno wyraziłam się co do tematu, nie mam nic do dodania, a obrażanie mnie nic nie zmieni - zajadłość w obrażaniu mnie utwierdza mnie w przekonaniu, że trafiłam celnie w sedno sprawy:)
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 10 sty 2011, 12:45

zajadle to dzibra wypowiada sie i wkleja, onbraża kogo sie da, jakakolwiek riposta jest dla dzibar atakiem i mobbingiem, smutne to...
~Marta

Napisano: 12 sty 2011, 9:48

on nie tylko blokuje, ale nawet odblokowywuje...

https://biznes.onet.pl/prezydent-nie-pom ... news-detal

może by cię chłop zdecydował o co mu chodzi w życiu, bo to zachowanie z emerytami pracującymi czy niepracującymi jest bardzo podobne do rzeczywistości schowanej pod słowami niegdysiejszego (wybitnie \"rozsądnego\") prezydenta L. Wałęsy: \"Nie chcem, ale muszem\" czy jakieś inne \"Plusy dodatnie, plusy ujemne\". Tyle, że może mniej prostacko.

Ludzie, kto nami rządzi? Emeryci, widzicie jak o was dbają władze? Podziękujcie im przy wyborach.
~Łukasz

Strona 2 z 3    [ Posty: 21 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem