Napisano: 09 sty 2011, 0:52
krysia, \"wbijasz się\" nagle w dyskusję i zamiast o temacie poruszonym przez autora, piszesz o mnie. Poza tym nie pytaj mnie dlaczego w taki sposób argumentowałem, tylko zapytaj \"i to..\" jak wykombinował \"małomiasteczkowość\" i ew. co rozumie pod tym pojęciem. Jak jest w miarę logiczny i precyzyjny to wytłumaczy, a jak nie, to tylko wyjdzie na jaw pustosłowie tego rozmówcy. Przy okazji (wielce możliwe że nieświadomie) wyszło, jak rozumie \"wszystko\": ja mówię, że mi nie pasują rządy platformy, a w odpowiedzi czytam, że mie nie pasuje \"wszystko\". Takie to jest właśnie zupełnie bezrefleksyjne i nielogiczne interpretowanie mojej wypowiedzi. A zapewniam i chyba wszyscy się ze mną zgodzą, nawet Ty krysiu, że rządy platformy to nie \"wszystko\". I Bogu dzięki.
Swoją drogą \"i to..\" jest takie oblatane, że potrafi śledzić co piszę ja, za to nie potrafi pochylić się nad tematami, czy problemami podawanymi przez innych. Jak wobec tego mogę inaczej przyjmować wypowiedzi takich osób, niż jako, może nawet nie atak na moją osobę (bo trudno to nazwać atakiem), ale próbę zdyskredytowania mnie w oczach innych. Ciekawe dlaczego?
Szczerze mówiąc już mnie nudzą takie \"gadki szmatki\" z takimi forumowiczami, którzy zachowują się jak dzieci w piaskownicy, na zasadzie \"zrobię mu na złość\" bo go nie lubię. Taaa, już mnie to nudzi. Dyskutujcie sobie z kimś, kto lubi takie gadanie dla samego gadania.
Tymczasem