Moim zdaniem kierownik powinien zarabiać dużo więcej od reszty załogi - problem jednak w tym , że załoga zdecydowanie zbyt mało zarabia . Nie chodzi przecież o to , aby zrównać inteligencję z chłopami , a chłopów z ziemią . Nadchodzi taki czas , że trzeba się zacząć upominać o zarobki pracowników pomocy społecznej , bo to już przestaje być śmieszne , staje się tragiczne . Kierownicy i dyrektorzy nie upomną się o zwykłych pracowników , bo niestety nie mogą , ponieważ ich los zależy od wójtów , burmistrzów itp.Mają w tej sytuacji dużo do stracenia. Zwykli pracownicy muszą zacząć tupać w zorganizowany sposób ./ może ktoś ma pomysł jak to zrobić ? /.
zrównać inteligencję z chłopami.......,? dziś tzw. chłop- okazuje się być przedsiębiorcą,, inteligent ciuła za gorsze z różnych powodów. Już dawno nie stosuje się podziału na klasy. Nie chce mi się komentować Twoich głupot Kuba. Zalatuje mi tu socjalistycznym skażeniem umysłu. Hania.
jako szef jednostki zawsze upominam się o pensje dla pracowników niezależnie od władzy, ponadto z uwagi na projekty unijne są oszczędności i można dac dodatki pracownikom tylko trzeba trochę o to zabiegać pozdrawiam socjalnie wszystkich
staz pracy 16 lat jako terapeuta zaj. ponad 10 jako kierownik zarabiam 1560 netto!!!!pracownik 1360 netto w Krakowie!w pale sie nie miesci????a jednak i...mam juz tego dosyć!!!
to jeszcze raz ja doczytałam się co piszecie i mam jeszcze jedna uwagę u nas kierownik nie jest na oddzielnym stanowisku kazdy kierownik(są3 filie więc 3 kierowników) zatrudniony jest jako terapeuta zaj. za 1360 netto plus 300zł brutto dodatku!!!!ludzie jakie 4200? gdzie tak płaca?słyszałam od kierownika z Opola że ma 6700 brutto!!!to są jakieś jaja chyba trzeba zmienić miejsce zamieszkania i tam szukac pracy!!!