Im większa bieda tym większy pies lub tym więcej zwierzaków - HYdE PaRK

Strona 3 z 7    [ Posty: 64 ]

Napisano: 18 gru 2011, 16:23

nie mówie, ze rodowodowe za kilka tysiecy ale bez rodowodu za 5 stówek a 5 stówek droga nie chodzi... wiec skoro maja te 5 stówek to hmmm
~aj

Napisano: 18 gru 2011, 16:28

Myślę, że dobrze, że zajmują się swymi psami, zawsze jest potrzeba ludzich uczuć :)
~Z.

Napisano: 18 gru 2011, 16:30

oczywiscie, ze dobrze jesli sie zajmuja i nawet mnie cieszy, ze ich na nie stac... ale skoro stac to w imię czego kłamią w żywe oczy, ze na chleb nie maja... uczucia uczuciami ale wypadałoby zaspokoic najpierw potrzeby pierwszego rzedu ;)
~aj

Napisano: 18 gru 2011, 16:33

Potrzeby przynależności i miłosci też są potrzebami pierwszego rzędu ;)
~Z.

Napisano: 18 gru 2011, 16:45

ale ta potrzebe mozna zaspokoic niekoniecznie wydajac 500 zeta na yorka... ale wlasnie przygarnac kundelka, który zapewne tak samo tego potrzebuje... czy moze wg ciebie lepiej kupic sobie ta milosc i przyznaleznosc?? jesli kogos stac niech daje nawet tysiace ale jesli ktos narzeka ze brak mu na chleb i zwraca sie o pomoc do ops to chyba jednak lepiej zeby te 500 zeta wydal na chleb a nie na yorka
~aj

Napisano: 18 gru 2011, 16:51

Uczucie i miłość nie wyciągnie kleszcza i nie wyleczy choroby.
~Adam

Napisano: 18 gru 2011, 16:52

Z moich doświadczeń wynika, że są to własnie najczęsciej kundelki, czasem wielkie jak diabli! he he
Miłości nie da się kupić, też mam takie doswiadczenia i obserwacje ;)
Niech sobie mają, mnie to nie przeszkadza. I dobrze, bo oznacza to, że nie tylko są organizmami biologicznymi do trawienia i wydalania.
~Z.

Napisano: 18 gru 2011, 16:53

a nuż widelec... przeca u naszych klientów czesto się cuda zdarzaja... chociazby to, ze za jeden zasiłek rodzinny potrafia przezyc w troje cały miesiac... nie mówiac o oplatach za prad czynsz wode telefony internety itp. ;p
~aj

Napisano: 18 gru 2011, 16:54

Masz jakieś zwierzątko Adam?
~Z.

Napisano: 18 gru 2011, 16:55

jesoooo Z a i niech sobie maja jesli ich nie glodza i dbaja o nie nalezycie... ale z moich doswiadczen wynika, ze w wiekszosci przypadkó nie sa to porzucone psiaki, które przygarneli tylko psy kupione za conajmniej 500 zeta... wiec gdzie tu sens i logika
~aj

Strona 3 z 7    [ Posty: 64 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x