Info dla osób używających SR/FA Sygnity - Świadczenia rodzinne

Strona 7 z 12    [ Posty: 117 ]

Napisano: 25 sie 2015, 8:25

kolejna uwaga: po sporządzeniu listy wypłat nie ma opcji podsumowanie list. Do dzisiaj zapotrzebowanie więc trzeba wyciągnąć liczydła i ręcznie dodawać wszystkie listy :).
edyta123

Napisano: 25 sie 2015, 8:32

jednym słowem sygnity zjeba.o program totalnie
tom@s
Referent
Od: 16 kwie 2010, 12:02
Zajmuję się:

Napisano: 25 sie 2015, 8:36

edyta123 pisze:kolejna uwaga: po sporządzeniu listy wypłat nie ma opcji podsumowanie list. Do dzisiaj zapotrzebowanie więc trzeba wyciągnąć liczydła i ręcznie dodawać wszystkie listy :).
zapotrzebowanie do dziś? Edytka a nie do 4tego?
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 25 sie 2015, 8:39

jak to? u nas zawsze do 25.tego. nie wiem może wy macie inaczej?
edyta123

Napisano: 25 sie 2015, 8:43

anetag pisze: Ewalu kochanie moje teraz jedną decyzje będziemy pisać 3 dni
nie przesadzaj ... aż tak źle nie jest ... nie ma co popadać w skrajności .. trzeba na tym paskudztwie pracować i tyle ...

pamiętacie mój pierwszy wpis a propos aktualizacji:

idę się rzucić pod pociąg

Postautor: ewalu » 05 sie 2015, 8:17
mam nową aktualizację ...... cofnęłam się o 10 lat .. dym mi idzie uszami
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

już się nie rzucam ... ale i nie klaszczę :roll:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 25 sie 2015, 8:45

dobrze że nie mamy informatyka że nie ma kto tego badziewia zainstalować :D
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 25 sie 2015, 8:46

również się wypowiem

kilka dni (oczywiście nie całych ale ciągle wracałam do tematu) poświeciłam na próbę ujednolicenia czcionki w decyzjach, na próbę usunięcia interlinii - dziś czyt. na forum że nie można ;( jak to wygląda u was? Proszę powiedźcie jak wygląda u was szablony wydruków? nie może to tak zostać ;( a za chwilę już nie będzie czasu aby się tym zajmować ;(

zaznaczam, że próbowałam kopiować do worda (choć to nie realne w okresie zasiłkowym) owe decyzje celem naniesienia poprawek ale wszystko jest rozstrzelone.

Panie Tomku dobrze dali zalecenia, zrobiliście co kazali, nie udało się, poprawiacie - naszym kosztem. Pisze Pan, że wiele osób dopracowywało program dobrze, a ile to osób 50 poświeciło swoje urlopy jak to Pan pisał? A proszę się zastanowić ile osób obsługuje św rodzinne? my tez poświęcamy czas na robienie wszystkiego od nowa. Stary program śmigał, był dopracowany, ten to po prostu wasz "noworodek" co z tego że poprawiacie czy wiecie jak wygląda u nas IX? Kiedy mamy to zrobić ?

i proszę zróbcie coś z ta infolinią ? bo telefony w ogóle są nieobsługiwane, aby się do Was dodzwonić trzeba godziny wisieć na telefonie, ewentualnie zrezygnujecie z obsługi info bo i tak to tylko proforma.

i zróbcie może coś z infl\
aldona

Napisano: 25 sie 2015, 8:57

edyta123 pisze:kolejna uwaga: po sporządzeniu listy wypłat nie ma opcji podsumowanie list. Do dzisiaj zapotrzebowanie więc trzeba wyciągnąć liczydła i ręcznie dodawać wszystkie listy :).
jak nie ma :shock: wystarczy ustawić ( zahaczyć ) Podsumowanie i pięknie Ci podsumowuje listy na końcu
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
mała mii
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 08 maja 2014, 9:26
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...

Napisano: 25 sie 2015, 9:01

mała mii pisze:
jak nie ma :shock: wystarczy ustawić ( zahaczyć ) Podsumowanie i pięknie Ci podsumowuje listy na końcu
gdzie zahaczyć moja droga. bo ja chyba nie dowidzam na tej malutkiej czcionce ale nie ma takiej funkcji Podsumowanie.
edyta123

Napisano: 25 sie 2015, 9:03

Widzę, że powtarza się sytuacja z 2004 roku - wprowadza się do użytku system, który jest wykastrowany z podstawowych funkcji a potem się łata i łata. Tak samo było na początku - udostępniono system, który jeśli by go porównać do człowieka to nie miał obu rąk, jednej nogi a i głowa szwankowała. Teraz to samo. Bo wymogi MPiPS. A MPiPS czasem nie wymaga, żeby system pozwalał zrobić wszystko co przewiduje KPA? Tutaj trzeba kombinować non stop cały czas bo funkcjonalności nie przystają do życia i postępowania administracyjnego. I co drugie zgłosznie to odpowiedź "niedasie".
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Strona 7 z 12    [ Posty: 117 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x