zapotrzebowanie do dziś? Edytka a nie do 4tego?edyta123 pisze:kolejna uwaga: po sporządzeniu listy wypłat nie ma opcji podsumowanie list. Do dzisiaj zapotrzebowanie więc trzeba wyciągnąć liczydła i ręcznie dodawać wszystkie listy.
nie przesadzaj ... aż tak źle nie jest ... nie ma co popadać w skrajności .. trzeba na tym paskudztwie pracować i tyle ...anetag pisze: Ewalu kochanie moje teraz jedną decyzje będziemy pisać 3 dni
jak nie maedyta123 pisze:kolejna uwaga: po sporządzeniu listy wypłat nie ma opcji podsumowanie list. Do dzisiaj zapotrzebowanie więc trzeba wyciągnąć liczydła i ręcznie dodawać wszystkie listy.
gdzie zahaczyć moja droga. bo ja chyba nie dowidzam na tej malutkiej czcionce ale nie ma takiej funkcji Podsumowanie.mała mii pisze:jak nie maedyta123 pisze:kolejna uwaga: po sporządzeniu listy wypłat nie ma opcji podsumowanie list. Do dzisiaj zapotrzebowanie więc trzeba wyciągnąć liczydła i ręcznie dodawać wszystkie listy.
wystarczy ustawić ( zahaczyć ) Podsumowanie i pięknie Ci podsumowuje listy na końcu