jest suma wypłat listy- przy edycji szblonu, jest też w edycji szablonu- czy drukować podsumowanie- a tobie pewnie chodzi o podsumowanie konkretnymi świadczeniami?
przepraszam- tego faktycznie nie ma
13. brak możliwości tworzenia jednej listy dla SR i FA, przez co musimy płacić większe prowizje za przelewy,
u mnie nie było akurat z tym problemu- weszłam w szablon- zaznaczyłam wszystko ( ctrl + A ) ustawiłam czcionke i rozmiar i wszystko sie zgadzaquetii pisze:mała mii czy w decyzjach udało ci się ustawić tę samą czcionkę oraz jej rozmiar ?
czcionkę aplikacji możesz zmienić w ustawieniach ogólnych- na stronie głównejedyta123 pisze:a nie macie problemu z tą malutką czcionką? bo mi normalnie oczy siadają
No widzisz, a gdy ja robię to samo, to w sekcji postanowienia pozostaje czcionka standardowa, a wszędzie indziej jest taka jaką chciałem czyli mała.mała mii pisze: u mnie nie było akurat z tym problemu- weszłam w szablon- zaznaczyłam wszystko ( ctrl + A ) ustawiłam czcionke i rozmiar i wszystko sie zgadza
mała mii jesteś wielkamała mii pisze:czcionkę aplikacji możesz zmienić w ustawieniach ogólnych- na stronie głównejedyta123 pisze:a nie macie problemu z tą malutką czcionką? bo mi normalnie oczy siadają
małą a wielkaedyta123 pisze:mała mii jesteś wielkamała mii pisze:czcionkę aplikacji możesz zmienić w ustawieniach ogólnych- na stronie głównejedyta123 pisze:a nie macie problemu z tą malutką czcionką? bo mi normalnie oczy siadają