Info dla osób używających SR/FA Sygnity - Świadczenia rodzinne

Strona 9 z 12    [ Posty: 117 ]

Napisano: 25 sie 2015, 9:53

:lol: :lol: :lol:
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
mała mii
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 08 maja 2014, 9:26
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...

Napisano: 25 sie 2015, 9:54

tez mam problem z czcionką też robiłam ctrl + a i ustawiałam ;( czcionka owszem ustawiła się ale nie dla całości decyzji w orzekam jest wielkimi literami ;( dodatkowo rozstrzelone (interlinia) punkty i nic z tym nie mogę zrobić

czy ktos z was miał podobny problem i sobie z nim poradził ?
iwona12

Napisano: 25 sie 2015, 10:21

edyta123 pisze:
mała mii pisze:
edyta123 pisze:a nie macie problemu z tą malutką czcionką? bo mi normalnie oczy siadają
czcionkę aplikacji możesz zmienić w ustawieniach ogólnych- na stronie głównej
mała mii jesteś wielka :lol:
Tylko nie zdziw się, gdy nie wszystko będzie się teraz mieścić w oknach i trzeba będzie używać suwaka. Albo w niektórych oknach nie będzie widać całej daty.
PatRyk

Napisano: 25 sie 2015, 10:28

czy tylko ja tak mam?
w wydrukach decyzji przy dziennikach ustaw w podstawie prawnej,pomimo poprawiania ręcznie wychodzi mi to [ zamiast ( jak to poprawić ??
kala2

Napisano: 25 sie 2015, 10:57

nie moge zatwierdzic listy wypłat do ZUS w Signity, bo pojawia mi się komunikat:
nie można zatwierdzić listy wypłat ponieważ suma kwot pozycji zdródłowych nie pokrywa się z kwotą wypłat pozycji listy wypłat

czy ma ktos podobny problem?????
nieboe

Napisano: 25 sie 2015, 11:10

nieboe pisze:nie moge zatwierdzic listy wypłat do ZUS w Signity, bo pojawia mi się komunikat:
nie można zatwierdzić listy wypłat ponieważ suma kwot pozycji zdródłowych nie pokrywa się z kwotą wypłat pozycji listy wypłat

czy ma ktos podobny problem?????
zusy pewnie w piątek dopiero zrobię .. to zobaczę :)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 25 sie 2015, 11:14

kala2 pisze:czy tylko ja tak mam?
w wydrukach decyzji przy dziennikach ustaw w podstawie prawnej,pomimo poprawiania ręcznie wychodzi mi to [ zamiast ( jak to poprawić ??
Ten typ tak ma i musisz się do tego chyba przyzwyczaić, że będą nawiasy kwadratowe zamiast okrągłych.
fghd

Napisano: 25 sie 2015, 11:46

A orientuje się ktoś jak zrobić z listy decyzji osoby które mają przyznany dodatek szkolny?
joanna75

Napisano: 25 sie 2015, 12:22

aby udało się dać Wam tę wersję 9 września, a nie 14 jak było planowane pierwotnie.
:D
Widzicie jednak ktoś czyta nasze wypociny i stara się abyśmy byli w miarę zadowoleni- o tydzień przyspieszona aktualizacja, która muszą przygotować to i tak już dużo..

A pamiętajcie jedno ministerstwo zatwierdziło po testach homologacyjnych wersję 2.1.1, czyli po spełnieniu wymagań narzuconych przez ministerstwo, czyli według ministerstwa wersja 2.1.1 była wystarczająca do naszych potrzeb wiec w moim odczuciu to MPIPS za słabo rozpisało wymagania... nei ma więc co płakać już nad rozlanym mlekiem tylko spokojnie czekać do 9 września. Ja jutro instaluje wersje 2.1.1. oraz 2.1.2 koleżanką i już im zapowiedziałem że 9 września będzie kolejna wersja instalacyjna
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Napisano: 25 sie 2015, 12:32

czy znajdzie się jedna osoba co nie robiła aktualizacji? bo ja jeszcze nie robiłam bo byłam na urlopie ale się zastanawiam się czy w ogóle ją robić jak tylko są jakieś problemy. czy ta aktualizacja jest potrzebna do sprawozdania?
oliwia1234

Strona 9 z 12    [ Posty: 117 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x