atmosfera w pracy
atmosfera w pracy
czy w waszych placówkach jesteście dla siebie mili,pomocni czy zdarzają sie osoby dwulicowe,zakłamane,obgadujące wszystkich po katach?ja jestem osoba szczerą,mówiaca to co myslę,innym sie to nie podoba,zaczęły się zgrzyty,głupie smsy.reagować czy zostawic w spokoju?
Re: atmosfera w pracy
skoro jesteś osobą, która mówi co myśli, to chyba ciężko będzie Ci to zostawić w spokoju:). Zastanów się czy chcesz pracować w takich warunkach i podejmij decyzję.
Klaro- zostaw to w spokoju . A na przyszłośc więcej dyplomacji i ograniczone zaufanie. Powodzenia.
zostawialam w spokoju juz 3lata i moja cierpliwośc sie skończyla:)nie moge tez stac obojetnie gdy ktos mnie obraża!pracy szukam ale nie ma żadnych interesujących mnie ofert:(
przespię sie z tym,zobacze jak będzie dalej i wtedy podejmę decyzję
~klara a jakie twoje zachowania są obgadywane i wytykane Ci?
Klaro poszukaj przyczyn problemu w sobie.Może jesteś wredna albo bardzo ładna i dlatego koleżanki Cię nie lubią. Swoją drogą założyłaś bardzo ciekawy wątek. Naprawdę nie ma w tej chwili ważniejszych problemów w naszym środowisku niż Twoje złe samopoczucie w pracy.
fatalny klimat i obgadywanie tyłka każdemu kto właśnie opuścił pokój wychowawców jest raczej normą, taki \"bidulowy miodzik\" wzmacniany jest straszną energią tego miejsca
S a Ty co cenzor jesteś? każdy pisze o tym co go boli. Jeśli Cię wątek nie ciekawi, to na niego nie wchodź
Oprócz atmosfera w pracy - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
Instrukcja kancelaryjna w Domu Dziecka od 2011
indywidualny plan pracy z dzieckiem
7 dzieci pod opieką jednego wychowawcy...
przekazanie placówki pod stowarzyszenie
zajęcia pozaszkole
domy dziecka
?
14 października czy to nasze święto?
Kontakt z usamodzielnionymi wychowankami
wniosek na usamodzielnienie
odpłatność za wychowanka placówki opiekuńczo - wychowawczej umieszczonego w MOS i MOW - nowe przepisy
przemoc w rodzinie
Iliść godzin opiekuńczo-wychowawczych
podróże wychowawców - zwrot za paliwo
DŁUGI w WASZYCH PLACÓWKACH
szukam damowego kursu języka migowego-Śląskie