jak wyliczyć ryczałt dla wnioskodawcy
-
- Stażysta
- Zajmuję się: pracą
- Kontakt:
jak wyliczyć ryczałt dla wnioskodawcy
Witam jak obliczyć ryczałt dla wnioskodawcy, czy mogę tak podzielić dodatek mieszkaniowy aby dodatek był równy do wysokości czynszu? a reszta dla wnioskodawcy, jak to jest bo u mnie według obliczeń dodatek dla zarządcy jest większy niż wysokość czynszu, i wychodzi nad płata.
-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
Re: jak wyliczyć ryczałt dla wnioskodawcy
wydatki ryczałtowe(za brak co,cw,gazu) dzielisz na wydatki łączne(ryczałtowe plus wydatki) to mnożysz przez wysokość dodatku który Ci wyszedł...= ryczałt do kasyjako.82 pisze: 14 lut 2020, 11:36 Witam jak obliczyć ryczałt dla wnioskodawcy, czy mogę tak podzielić dodatek mieszkaniowy aby dodatek był równy do wysokości czynszu? a reszta dla wnioskodawcy, jak to jest bo u mnie według obliczeń dodatek dla zarządcy jest większy niż wysokość czynszu, i wychodzi nad płata.
dodatek mieszkaniowy minus ryczałt do kasy....wychodzi kwota do zarządcy

-
- Stażysta
- Zajmuję się: pracą
- Kontakt:
Re: jak wyliczyć ryczałt dla wnioskodawcy
czy mogę tak podzielić dodatek mieszkaniowy aby dodatek był równy do wysokości czynszu? sama sobie odliczyć do wysokości czynszu, bo u mnie według obliczeń dodatek dla zarządcy jest większy niż wysokość czynszu, i wychodzi nad płata.
Oprócz jak wyliczyć ryczałt dla wnioskodawcy - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
Gaz jako wydatek
wyliczenie ziemi???
faktura z Orange
dodatek na 4 miesiące?
wynajęcie połowy domu
Jak zrobić zmianę w programie CHEOPS z inf-or Skoczów
wniosek o udostepnienie danych
metryka?????
renta rodzinna, co liczyć?
Umowa najmu - proszę o pomoc
wzywam Panią do uzupełnienia braków
zgon wnioskodawcy