wniosek o udostepnienie danych
-
- Stażysta
- Zajmuję się: DM/KDR/ZP
- Kontakt:
wniosek o udostepnienie danych
Witam jaka podstawa prawna przy wniosku do urzedu stanu cywilnego o odpis aktu zgonu wnioskodawcy bardzo prosze o pomoc
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: wniosek o udostepnienie danych
a po co tak oficjalnie ? można tą informację pozyskać na piśmie od zarządcy, który winien nas informować o zaległościach w opłatach (a nie cenie 1kWh
), że Pan /Pani odszedł....... i to w zupełności wystarczy do wygaszenia dodatku jeśli oczywiście ten X był jedynym mieszkańcem tego lokalu (jeśli nie dodatek biegnie dalej aż się sam skończy)

-
- Stażysta
- Kontakt:
zarzadca wie ode mnie a żeby uzyskac takie dane od zarządcy tez musze je pozyskać w formie pisemnej i na to wychodzi
-
- Stażysta
- Kontakt:
moment jak dodatek biegnie dalej aż sie sam skonczy???? wnioskodawca mieszkała z wnuczką, ale wnuczka nie ma tytułu prawnego do lokalu
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
nie szkodzi, że nie ma tytułu .... tym się będziesz martwić jak się ten dodatek skończy
(a wnuczka pełnoletnia jest ?) - bo jak nie to jej nie powinnaś brać do składu gospodarstwa chyba że dziadek był prawnym opiekunem
(a wnuczka pełnoletnia jest ?) - bo jak nie to jej nie powinnaś brać do składu gospodarstwa chyba że dziadek był prawnym opiekunem
-
- Stażysta
- Kontakt:
wnuczka pełnoletnia mieszkały same z babcią, ja myślałam, że wygaszam a tu sie okazało, że nie, nawet zadzwoniłam do innego urzędu i tam mnie upewniono, że nie wygasza sie tylko wypłaca do końca trwania decyzji
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
oj te kobiety zawsze chłopu nie wierzą
małe ww jest zgryźliwe ale nie kłamliwe ... a jak już mówi coś to chce pomóc a nie w kanał wpuścić
Jak jest tylko jedna osoba i ona umiera to decyzja staje się bezprzedmiotowa ... a tak ciągniesz ją na podstawie art 7 ust 10 do końca

małe ww jest zgryźliwe ale nie kłamliwe ... a jak już mówi coś to chce pomóc a nie w kanał wpuścić
Jak jest tylko jedna osoba i ona umiera to decyzja staje się bezprzedmiotowa ... a tak ciągniesz ją na podstawie art 7 ust 10 do końca
-
- Stażysta
- Kontakt:
dziękuję... bo bym nieźle się sama ugotowała i pozdrawiam
-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
ostatnio jest orzeczenie sądu...że gdy umiera wnioskodawca to w kazdym przypadku stwierdzamy wygasniecie decyzji...sko kiedys tez trzymalo sie kierunku ze decyzje zostawiamy...natomiast teraz ze nie...małe ww pisze: 17 lut 2020, 14:14 oj te kobiety zawsze chłopu nie wierzą![]()
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
no teraz mamy "lepszą zmianę" ..... a więc nie ma co sie dziwić .... idzie nowe na +
Oprócz wniosek o udostepnienie danych - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
żądanie zwrotu dodatku w programie sygnity
Wyliczenie 1 KWh na przykładowej FV
Gaz jako wydatek
wyliczenie ziemi???
faktura z Orange
dodatek na 4 miesiące?
wynajęcie połowy domu
Jak zrobić zmianę w programie CHEOPS z inf-or Skoczów
metryka?????
jak wyliczyć ryczałt dla wnioskodawcy
renta rodzinna, co liczyć?
Umowa najmu - proszę o pomoc