Jeśli nie chcesz znać faktów to ja też odradzam. W G(ó)W-nych me(n)diach nie ma tematu, więc jak czytasz tych powyższych to nic nie wiesz i śpisz spokojnie. Lepiej też nie czytać komentarzy pod materiałem:
Trzeba mieć takt. Konferencja była zorganizowana w innym celu. Dobrze że został wyproszony. Ja bym jeszcze w dupę kopnął padalca znikąd.
Dajcie mi dowody na przekręty Owsiaka a sam stanę na czele jego krytyków. Milczy skarbówka, ministerstwo finansów, NIK, sąd. Sprawy nie ma. Liczy sie to co idzie na szpitale a nie to co zarabia żona Jurka, albo sam Jurek dzięki reklamom i wykładom. Owsiak to nie robot na powietrze. Nie chcecie, nie wrzucajcie do puszek. Nikt was nie zmusza.
No tak, ochroniarze Owsiaka na razie jeszcze nie strzelają. Na tym etapie tylko wyrzucają. Niech Owsiak i jego zwolennicy posłuchają komentarzy na temat wolności prasy wypowiadanych przez wielu znamienitych ludzi przy okazji komentowania dramatu w Paryżu. Jego to też dotyczy. Widać jest on przesiąknięty metodami z PRL. Wszak jego tatuś z tego co wiem był milicjantem w PRL.