nasza dyskusja zeszła trochę z toru wzory pism . tymczasem jesteśmy po disco i po niedzieli niestety , a tak przy okazji to Ty buldog jesteś niezły kobieciarz , przed chwilą wyczytałam parę szczegółów o Tobie : 2 żony ??? , tłum adoratorek które intrygujesz , masz chłopie zdrowie , no to chyba nieprawda z tym że nie dla psa kiełbasa no nie ?
z czytania i pisania masz \"wzorowy\" i to na piśmie, a w nagrodę możesz sobie zjeść tę kiełbasę no nie? bo moje 2 żony to mnie szynkami karmią zazdrośnico, no ale tak mają stare panny
tak jestem bardzo stara mam 99 lat , hahahahaha , a zazdrosna nie jestem wcale to uczucie jest mi obce , podziwiam tylko zdrówko !!!! zrobiłam jakieś byki ??? bardzo możliwe , nie przeczę czasami mi się zdarza być na bakier z ortografią , no i nadużywam słowa no , i jeszcze paru innych ...... ups , przyznaję . ale Ty i tak mnie lubisz no nie ? no to pa .
przepraszam że znowu piszę w tym miejscu nie na temat . buldog nie czepiam się Ciebie zrobiłam to tylko raz na tym forum , przepraszam było to niepotrzebnie , pod wpływem emocji i głupich domysłów . od tej pory wytykasz mi że jestem stara , czepialska , robię błędy , nie pamiętam co jeszcze . mało w tym wszystkim jest prawdy , jeśli dyskusja ze mną jest dla Ciebie nieprzyjemna to rozumiem i będę jej unikać , pozdrawiam .
jezeli ktoś w stratach wskazał użytki zielone a nie sa to uprawy rolne należy je liczyć czy tez nie. proszę o odpowiedź. ma to wpływ na przyznanie pomocy.