kalkulator susza - Wzory pism

Strona 3 z 5    [ Posty: 41 ]

Napisano: 25 paź 2008, 22:32

no spadaj na disco ;))) miłej niedzieli
~buldog

Napisano: 26 paź 2008, 21:18

nasza dyskusja zeszła trochę z toru wzory pism . tymczasem jesteśmy po disco i po niedzieli niestety , a tak przy okazji to Ty buldog jesteś niezły kobieciarz , przed chwilą wyczytałam parę szczegółów o Tobie : 2 żony ??? , tłum adoratorek które intrygujesz , masz chłopie zdrowie , no to chyba nieprawda z tym że nie dla psa kiełbasa no nie ?
[uzytkownik usuniety]

Napisano: 26 paź 2008, 22:04

z czytania i pisania masz \"wzorowy\" i to na piśmie, a w nagrodę możesz sobie zjeść tę kiełbasę no nie? bo moje 2 żony to mnie szynkami karmią zazdrośnico, no ale tak mają stare panny
~buldog

Napisano: 26 paź 2008, 22:22

tak jestem bardzo stara mam 99 lat , hahahahaha , a zazdrosna nie jestem wcale to uczucie jest mi obce , podziwiam tylko zdrówko !!!! zrobiłam jakieś byki ??? bardzo możliwe , nie przeczę czasami mi się zdarza być na bakier z ortografią , no i nadużywam słowa no , i jeszcze paru innych ...... ups , przyznaję . ale Ty i tak mnie lubisz no nie ? no to pa .
[uzytkownik usuniety]

Napisano: 26 paź 2008, 22:26

hahahahaha no to pa.
~buldog

Napisano: 27 paź 2008, 15:11

skąd mam wiedziec kiedy pomnozyc przez 80% a kiedy przez 90% czy to chodzi o te ONW???? Prosze o pomoc
~bez

Napisano: 27 paź 2008, 18:56

tak, chodzi o te ONW, obszary w wykazie: mnożyć przez
90 %, jeżeli nie są wykazane to przez 80 %
dz. u. nr 73 poz 657 z 2004r.

~buldog

Napisano: 28 paź 2008, 0:03

przepraszam że znowu piszę w tym miejscu nie na temat . buldog nie czepiam się Ciebie zrobiłam to tylko raz na tym forum , przepraszam było to niepotrzebnie , pod wpływem emocji i głupich domysłów . od tej pory wytykasz mi że jestem stara , czepialska , robię błędy , nie pamiętam co jeszcze . mało w tym wszystkim jest prawdy , jeśli dyskusja ze mną jest dla Ciebie nieprzyjemna to rozumiem i będę jej unikać , pozdrawiam .
[uzytkownik usuniety]

Napisano: 28 paź 2008, 10:34

Ja też przepraszam, to było zupełnie niepotrzebne. Pozdrawiam.
~buldog

Napisano: 28 paź 2008, 14:43

jezeli ktoś w stratach wskazał użytki zielone a nie sa to uprawy rolne należy je liczyć czy tez nie. proszę o odpowiedź. ma to wpływ na przyznanie pomocy.
~waga

Strona 3 z 5    [ Posty: 41 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x