Buldog wielkie dzieki za pomoc.Sorki ze tak pozno pisze ale ostatnio nie mialam czasu.Jeszcze raz bardzo dziekuje jak by nie Ty to by mi chyba nikt inny nie odpisal.Pozdrawiam.Miłego dzionka.
No tak szczerze powiem nieładnie Pani zrobiła, umieszczając to tak sobie dla wszystkich bez konsultacji ze mną. Oczywiście prawdopodobnie i tak nie miał bym nic przeciwko temu, ale kultura nakazywała by się najpierw spytać czy można zanim robi pani sobie co chce z kogoś pracą.
Ale na premię nie licz, już się o to postaram, to ja mówiłem twój szefuncio, chyba, że dasz mi coś w naturze i plenerze, może być twój portret dama z łasiczką.
Buldog - jeszcze dla pewności zapytam, bo mam wątpliwości co do działania kalkulatora
aby obliczyć wysokość szkód dzielę (straty x 100) przez uprawy rolne podane we wniosku rolnika - tak ??
- czyli kalkulator jest niewiarygodny ponieważ bierzemy w nim pod uwage użytki, a one są zwykle większe niż same uprawy - wówczas rolnik moze się \"nia załapać na pomoc\"
- aby ustalic jaka kwotę przyznać rolnikowi biorę pod uwagę ha - użytki rolne - czy całość gospodarstwa ?? Mam problem bo rolnik ma wpisane ha użytkowe 4,75 a ha fizyczne 6,50 - nie wiem jaka kwotę przyznać 500 czy 1000 zł