Kiedy rozwiążą durny zespół Macierewicza? - HYdE PaRK

Strona 3 z 5    [ Posty: 41 ]

Napisano: 21 paź 2013, 20:11

Czerwony łajdak Adam grzmi, że biskupi to pasibrzuchy. Tymczasem ksiądz dostaje ode mnie tylko tyle ile chce mu dać. Nie chce to nie daję nic. Z całą pewnością ten czerwony degenerat nie daje nic. Tak więc jest to wydumany problem przez zid.iociałego komunistę, który nawet nie zna podstaw swojej ideologii.

Prawdziwym problemem społeczeństwa w Polsce są okradający nas czerwoni burżuje, którzy uwłaszczyli się na naszym wspólnym majątku narodowym. Mój brat harował najpierw u jednego przez miesiąc i nie otrzymał ani złotówki zapłaty. Potem zatrudnił się w drugiej firmie i też nie otrzymał zapłaty. To tylko jeden człowiek wydymany na circa 5000,00 zł + podatek i ZUS. A takich ludzi są tysiące. Bandytyzm tych ludzi nie cofa się przed niczym, co pokazał przypadek żywcem pogrzebanego pracownika pod Grójcem.

A czerwona hołota, próbuje nas napuszczać na księży, któremu rzucę albo nie rzucę 2 zł na tacę. Dlaczego czerwona hołota nie atakuje burżujów? Dlatego, że to są ich pobratymcy. To nie księża nas okradają tylko burżuje!
~stokrota

Napisano: 22 paź 2013, 17:27

twój ~stokrotka brat ,to za przeproszenie i nie obrażajac je.ło.pa, - jakiś je.łop jest

i nie powielaj sie jak powielaczka
~chaos.... do stokrotki

Napisano: 22 paź 2013, 19:30

twój język wskazuje na to, że jesteś osobą głęboko wierzącą! No jestem pod wrażeniem. Zamknij usta i wstydu oszczędź.
~do stokrotki

Napisano: 27 paź 2013, 10:48

~wiktor

Napisano: 27 paź 2013, 14:31

Też takie zrobię na Photoshopie;)
~Adam

Napisano: 27 paź 2013, 14:56

~WIKTOR UWIERZ W ZŁUDĘ A ONA TWĄ PRAWDĄ SIĘ STANIE
~chaos....

Napisano: 27 paź 2013, 17:20

Ta fotka to śmieszna prowokacja, widać ze to żenada ala Macierwicz. Nie udało się z brzozą, parówkami, mgłą, zakłamanymi naukowcami no to może to durne zdjęcie?
~ja

Napisano: 27 paź 2013, 17:32

Lewactwo będzie musiało teraz wytoczyć tony śliny żeby utopić to wydarzenie. No dalej, bo czas działa na waszą niekorzyść. W szeregu zbiórka, do plucia!
~lola

Napisano: 27 paź 2013, 18:01

Nie ma potrzeby toczyć pianki. Ta fotka nawet jeśli jest prawdziwa niczym nie gorszy. Zaciśnięte pięści Donia i uśmieszki obu panów mogą oznaczać tysiące rzeczy. Mieli tam płakać całą noc? Pewnie oszołomstwo doszukuje się tu układu i spisku. Dodali by tu chmurkę i wpisali w nią \"zabiliśmy Lecha tak jak się umówiliśmy\".

Panowie nie gadali tam tylko o tej tragedii. Nie było zakazu uśmiechania sie w Smoleńsku;)
~Adam

Strona 3 z 5    [ Posty: 41 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x