nie do końca się zgodzę ....eMGie pisze:nienależne pobrane świadczenie za grudzień
możesz się zgadzać lub nie, ja robię nienależnie pobrane świadczenia. Gdzie masz zapis w ustawie pozwalający komornikowi wysyłać pieniądze ? art 28 mówi jasno o kolejności przekazywania pieniędzy
chyba dawno kontroli nie miała/eś.jasiak pisze: ↑21 gru 2021, 15:33ale dlaczego komornik miał Wam przesłać pieniądze, albo nie przekazywać ich wierzycielce skoro nie złożyłaś wniosku o przyłączenie do egzekucji ? na jakiej podstawie ? z magicznej kuli miał wyczytać ? a może przekazał środki 5grudnia, a ty decyzje wydałaś 15 ? - chyba że wcześniej składałaś takie wnioski o przyłączenie.... czego nie wiemy
mało informacji - a otrzymana kasa to jest za grudzień 2021 r. zaległy miesiąc ? mało informacji przekazanych dlatego się nie zgadzam
a ja bym namówiła Panią by oddała je komornikowi, bo masz dla niej decyzję iPola55 pisze:Jest decyzja przyznająca FA od grudnia...wierzycielska w tym miesiącu otrzymałą tez pieniadze od komornika...czy mam jej wysyłac pieniadze czy dopiero w styczniu