konkurs ofert

Wybrane tematy:
odpłatność za DPS - żyjące dzieci i wnuki Odpłatność za DPS sposób nalicznia świadczenie ratownicze- mieszkaniec DPS Ustalenie odpłatności DPS - stare zasady Decyzja OPS mam płacić a z czego mam żyć Wywiady alimentacyjne u dzieci
ODPOWIEDZ
~basia

konkurs ofert

Post autor: ~basia »

Czy ktoś miał przeprowadzony konkurs ofert na prowadzenie DPS. Nasz powiat ogłosił ten konkurs dopiero w lutym i powiedzieli, że nie mogą nam dać dotacji, aż do roztrzygnięcia konkursu. Czy gdzieś takie konkursy były przeprowadzane? A może ktoś ma wzór wypełnionej oferty, z góry dziękuję za odpowiedź. [email protected]
~zainteresowany

Re: konkurs ofert

Post autor: ~zainteresowany »

nie rozumie co ma konkurs i dotacje na utrzymanie domu, czy to jest konkurs na dyrektora, czy na jakas organizację, która ma prowadzić dom
~basia

jest ogłoszony otwarty konkurs na \"prowadzenie zadania publicznego w zakresie pomocy społecznej - prowadzenie DPS\", gdyż nam powiedzieli że mocą ustawy wygasają zawarte umowy. I nie mogą przekazać nam dotacji (chodzi o osoby na starych zasadach, ale takich w naszym Domu jest większość), aż do podpisania umowy.
~basia

art. 28 ustawy o pomocy społecznej
~kaya

Post autor: ~kaya »

Będę wdzięczna za każdą informacje o wolnych miejscach w DPS, fundacjach, Ośrodkach Pomocy i pokrewnych. Najbardziej interesuje mnie teren z powiaty częstochowskiego. Pilnie poszukuję pracy. [email protected]
~kaya

praca

Post autor: ~kaya »

Będę wdzięczna za każdą informacje o wolnych miejscach w DPS, fundacjach, Ośrodkach Pomocy i pokrewnych. Najbardziej interesuje mnie teren z powiaty częstochowskiego. Pilnie poszukuję pracy. [email protected]

ODPOWIEDZ