Pani Basiu proponujemy się nie rozpraszać i zacząć sprawdzać dokumenty potrzebne do kontroli.
Jako koleżanki doświadczone niejedną kontrolą możemy stwierdzić,że każda kontrola uczy
Trzymamy kciuki, kontrolujący to też ludzie. Prosimy o godne reprezentowanie Realizatorów Aktywnego Samorządu.
Koleżanki po fachu
niech Wasz dyrektor zadzwoni i dopyta co dokładnie będzie kontrolowane, jeśli Was to interesuje a chyba warto, bo wiadomo będzie pod jakim kątem się przygotowywać
trzymamy kciuki i czekamy na info, może coś ciekawego się dowiemy
Do asi4444. Za radę dziękuję. Nie rozpraszam się i normalnie pracuję. To naturalne, że na tym formum dzielimy się różnymi informacjami (po to jest) m.in też o kontrolach. Ja też przeżyłam różne kontrole i nic w tym złego nie widzę, aby z kimś podzielić się swoimi doświadczeniami w tym zakresie. Nie wymądrzam się j.w.- asia4444.
Ja chyba ze stresu nie mogłabym spać, bo chociaż starałam się i wciąż się staram postępować zgodnie z zasadami PFRON, to jednak mam obawy, czy wszystko jest prawidłowo. Najbardziej obawiam się tego, że niesłusznie przyznałam komuś dofinansowanie, albo coś zrobiłam nie w terminie. I ta uznaniowość przy przyznawaniu dofinansowania.... Co w sytuacji, gdy kontrola dopatrzy się błędów i nieprawidłowości?