kontrola sklepu- jak zrobić
Re: kontrola sklepu- jak zrobić
również proszę o wysłanie przykładowych dokumentów dotyczących kontroli sklepów na [email protected]
ja też bardzo proszę o dokumenty do kontroli
[email protected]
[email protected]
poprosze może ktos by mi wytłumaczył krok po kroku co mam zrobic by zacząć kontrole sklepów
rozumiem, że posiadacie zarzadzenie burmistrza w sprawie przeprowadzania kontroli przestrzegania zasad i warunków korzystania z zezwoleń na sprzedaż napojów alkoholowych, które jest dostępne na bip. jeżeli tak, to w pierwszej kolejności wysyłasz do przedsiębiorcy zawiadomienie o zamiarze wszczęcia kontroli z pouczeniem o jego prawach i obowiązkach. Po upływie 7 dni od daty odebrania zawiadomienia możesz wszcząć kontrolę, którą należy przeprowadzić w przeciągu 30 dni. W miedzy czasie dajesz burmistrzowi upoważnienia do podpisania, kto z GKRPA ma iść na kontrolę.
nadmieniam, że wzór upoważnienia oraz protokołu z kontroli powinien być zawarty w zarządzeniu i dostępny a bip.
nie nie posiadam zarządzenia burmistrza musze go sama opracować chyba ze to sprzed kilku lat jest ważne
PROJEKT ZARZĄDZENIA NIESTETY MY MAMY OPRACOWAĆ,. jEŻELI STARE MÓWI O SPOSOBIE PRZEPROWADZANIA KONTROLI ZAWIERA WZORY O KTÓRYCH WCZESNIEJ NAPISAŁAM TO MASZ WAZNE.
PAMIETAJ ZE PRZED DOKONANIEM KONTROLI MUSISZ DAC HARMONOGRAM SKLEPÓW NA CAŁY ROK KTÓRE CHCESZ KONTR. DO ZATWIERDZENIA DLA BURMISTRZA.
PAMIETAJ ZE PRZED DOKONANIEM KONTROLI MUSISZ DAC HARMONOGRAM SKLEPÓW NA CAŁY ROK KTÓRE CHCESZ KONTR. DO ZATWIERDZENIA DLA BURMISTRZA.
Oprócz kontrola sklepu- jak zrobić - Uzależnienia, Bezdomność przeczytaj również:
programy
Alkohol w rodzinie
bezdomny
Pomysł na leniwych bezrobotnych
psycholog w komisji
psycholog w komisji
członek Komisji na Grupie Roboczej
opłata za schronisko ,a dochód bezdomnego
Co kontrolujecie w punktach sprzedazy podczas kontroli????
sprawozdania
wynagrodzenie za kontrole w sklepach
dofinansowanie druzyny
Kto u was zajmuje sie paierkowa robotą w komisji
Magda 11
duży problem!!!!!!
opiekun prawny osoby bezomnej