kto pełni nadzór nad pcpr - Stare tematy

Strona 1 z 2    [ Posty: 17 ]

Napisano: 08 lip 2009, 16:14

mam pytanie kto pełni nadzór nad pcpr bo nie wiem gdzie sie udac zgłosc nieprawidłowosci w moim pcpr
~magda

Napisano: 08 lip 2009, 16:18

starosta
~Karolina

Napisano: 08 lip 2009, 23:54

a po staroście ?
~magda

Napisano: 09 lip 2009, 11:45

na szczeblu wojewódzkim - Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej, reprezentujący wojewodę i tam najlepiej składać skargi, bo na szczeblu powiatu, może to być załatwione niezadowalająco dla skarżącego:)
~kinga

Napisano: 10 lip 2009, 16:32

ROPS nie ma żadnego nadzoru nad PCPR. Nieprawidłowości składać do starosty, skarga na dyrektora pcpr trafia na radę powiatu, skargi można słać do urzędu wojewódzkego.
~fo

Napisano: 20 lip 2009, 21:19

magda nieprawidlowosci jakiego typu?czasami sa przypadki, ze ooba nie potrafi roumiec ze cos jej sie nie nalezy;> nie osoby pracujace w pcpr ustalaja prawo\'-)
~s

Napisano: 20 lip 2009, 23:06

\"Twój\" Pcpr bo tam pracujesz, czy \"twój\" bo pod niego podlegasz?
~Roman

Napisano: 22 lip 2009, 12:39

sprawa wyglada tak pcpr nie płaci pieniedzy jeżeli ktoś idzie na kolejne studium konczy jedno zaczyna drugie kaza isc na studia konczy sie zasadnicza szkołe zawodowa przez wakacje płaca na kontynuowanie nauki połowe bo nie sa pewni czy pojdzie sie dalej do szkoły jdnym pomagaja rzeczowo \" chemnie do domu , zabawki dla dzieci , ubrania itd. \" a jak drudzy sie upominaja to nie ma oni nie maja i tak sie sprawa przedstawia
~magda

Napisano: 22 lip 2009, 13:08

Możesz napisać skargę do starosty.
~Roman

Napisano: 22 lip 2009, 16:15

Roman nie wiesz jak to jest w powiatach reka reke myje a u mnie w powiecie to juz naprawde
~magda

Strona 1 z 2    [ Posty: 17 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x