Kto u Was prowadzi GR ? - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 3 z 3    [ Posty: 25 ]

Napisano: 10 gru 2014, 9:07

Ktoś kiedyś podszywał się tu pod ex więc teraz nawałem siebie franek. Pozdrawiam.
t.franek

Napisano: 10 gru 2014, 9:53

domyśliłam się;)
Bardzo mi miło, że jesteś.
emilka14

Napisano: 10 gru 2014, 13:19

Ciekawe jakby to wyglądało emilka14 jakbyś miała tych kart ze 100...
To nie złośliwość, po prostu jestem ciekaw czy też by tak sprawnie działało. Niestety im większe miasto i im więcej kart tym bardziej większy bajzel się robi... :(
magdusiaaa

Napisano: 10 gru 2014, 14:04

Właśnie.Kiedyś gdzieś Emilka pisałaś ile.Teraz się chyba obawiasz bo ludzie zobaczą jak mało i dlaczego masz na to wszystko czas. Nie pamiętam ile podawałaś ale było niewiele.Ja mam teraz 93.Fakt ,że w mieście,nie w jakiejś małej mieścinie.
????

Napisano: 10 gru 2014, 16:49

Na dzień dzisiejszy tj: 09.12.2014 mam 53 karty. Natomiast równolegle pracownicy organizują duże projekty profilaktyczne.
Rozumiem, że w większych miastach macie więcej zespołów ZI/GR właśnie z tego powodu, że kart jest więcej. Tak powinno być.
Jestem na szkoleniach, konferencjach i wiem, że dla większości OPS karty to orka- bo obarcza się tym pracowników OPS.
Ale dalej uważam że to sprawa sprawnej organizacji, zarządzania zespołem. A to kompetencje szefa/przewodniczącego.
emilka14

Strona 3 z 3    [ Posty: 25 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem