leczenie osoby ubezwłasnowolnionej
leczenie osoby ubezwłasnowolnionej
wpłynął mi wniosek od opiekuna prawnego o leczenie odwykowe osoby ubezwłasnowolnionej co mam zrobić proszę o pomoc
Re: leczenie osoby ubezwłasnowolnionej
ja miałam sprawę w sądzie dla osoby częściowo ubezwłasnowolnionej ,obecność również prawnego opiekuna
a z jakiego powodu jest ubezwłasnowolniony i co jest w opinii biegłych, tam powinno być napisane czy jest to osoba, która może uczestniczyć w terapii, bo jesli tak, to tak jak wyżej
To opiekun ma wystąpić z wnioskiem, odpiowiada za niego i pobiera za to PIENIADZE, jak nie, napisaszdo śądu, że nie wywiązuje się z swoich obowiązków. Opiekun niech ci przedłoży postanowienie Sądu co do niego należy, a ukarze się wszystko może i musi !!1.
ubezwłasnowolniony jest za zneczanie nad rodziną.opinia biegłych -leczony psychiatrycznie.Sprawy karne za pobicie.
kobieta z dorosłymi dziećmi wzięła się w garść.pomaga jej polocja ,prokyratura. obecnie ma wyrok w zawiasach za znęcanie.sprawa w sądzie o leczenie .rozdzielność majątkowa.a następnie podział majątku.
kobieta z dorosłymi dziećmi wzięła się w garść.pomaga jej polocja ,prokyratura. obecnie ma wyrok w zawiasach za znęcanie.sprawa w sądzie o leczenie .rozdzielność majątkowa.a następnie podział majątku.
ubezwłasnowolniony jest chory psychicznie i przy tym nadużywa alkoholu mam kierować sprawę do sądu o leczenie odwykowe?
Oprócz leczenie osoby ubezwłasnowolnionej - Uzależnienia, Bezdomność przeczytaj również:
alkoholik w rodzinie
Co z postanowiem sądu o leczeniu zamkniętym dla alkoholik?a
Pomocy
pilne!
skarga na ogródek piwny
wywiad do alkoholówki
bardzo pilne!!!!
trudno się przyznać się, że piję
w sprawie wniosku do Sądu
biuro profilaktyki uzależnień
prośba pilne
Zaproszenie