leczenie osoby ubezwłasnowolnionej

Wybrane tematy:
świetlice środowiskowe w 2015 r.? Zachowaj trzeźwy Umysł Szkolenie- kontrola przedsiębiorców sprzedających alkohol przez GKRPA organizacja koloni programem terapeutycznym leczenie z.stały-alkohol
ODPOWIEDZ
~anka

leczenie osoby ubezwłasnowolnionej

Post autor: ~anka »

wpłynął mi wniosek od opiekuna prawnego o leczenie odwykowe osoby ubezwłasnowolnionej co mam zrobić proszę o pomoc
~anka

Re: leczenie osoby ubezwłasnowolnionej

proszę o jakieś podpowiedzi
~z

Post autor: ~z »

ja miałam sprawę w sądzie dla osoby częściowo ubezwłasnowolnionej ,obecność również prawnego opiekuna
~Danka

Post autor: ~Danka »

a z jakiego powodu jest ubezwłasnowolniony i co jest w opinii biegłych, tam powinno być napisane czy jest to osoba, która może uczestniczyć w terapii, bo jesli tak, to tak jak wyżej
~Zefir

Post autor: ~Zefir »

To opiekun ma wystąpić z wnioskiem, odpiowiada za niego i pobiera za to PIENIADZE, jak nie, napisaszdo śądu, że nie wywiązuje się z swoich obowiązków. Opiekun niech ci przedłoży postanowienie Sądu co do niego należy, a ukarze się wszystko może i musi !!1.
~z

Post autor: ~z »

ubezwłasnowolniony jest za zneczanie nad rodziną.opinia biegłych -leczony psychiatrycznie.Sprawy karne za pobicie.
kobieta z dorosłymi dziećmi wzięła się w garść.pomaga jej polocja ,prokyratura. obecnie ma wyrok w zawiasach za znęcanie.sprawa w sądzie o leczenie .rozdzielność majątkowa.a następnie podział majątku.
~anka

ubezwłasnowolniony jest chory psychicznie i przy tym nadużywa alkoholu mam kierować sprawę do sądu o leczenie odwykowe?
ODPOWIEDZ