Jeżeli ciśnienie tobie się podnosi to zastanów się dlaczego?
To, że byłam w stanie dopiero teraz napisać List Otwarty świadczy o tym, że jestem bardzo pokorna i z dystansem potrafie patrzec na rozwój wypadkow.
Za tą pokore zaplacilam bardzo wysoką cenę.
Pytanie komu brak pokory i kto zabawia sie w pana życia i smierci
i traktuje ludzi jak króliki doswiadczalne lub przedmioty, ktore do woli mozna ustawiac i przestawiać bez jakiejkolwiek odpowiedzialnosci
Natomiast fakt, że nareszcie są jakieś skuteczne sygnały może budzić niepokój, ale tylko u tych, którzy mają coś na sumieniu.
Nie wmawiaj mi wiec, ze ja nie mam pokory i dystansu bo ja postępuje zgodnie z prawem i nie zamierzam biernie przyglądać sie jak jest ono łamane.
no widzisz Dora? ciężki przypadek, do którego nic nie dociera i jak zawsze odwracanie kota ogonem
Zdzisławo czy ty na prawdę nic nie rozumiesz i jesteś tak zaslepiona swoją pychą, misją, zawyżoną samooceną?
Dzisiaj dostałam odpowiedź z Prokuratury Generalnej - moje zgłoszenie zostało przyjęte do załatwienia wg kompetencji.
Na tym kończę sprawę Listu Otwartego
Dziekuję
wiesz że każde pismo MUSI być przyjęte, nawet jak psychicznie chory klient pisze że mu ukradli 50 mln - maszyna administracyjna rusza i wypluwa odpowiedź w przypadku twojego listu odp. jest oczywista - znów przegrasz
~~a, to że sugerujesz moja chorobę psychiczną to tylko twój problem - i nie zamierzam dyskutować nad tym - sprawa ( a wlasciwie dwie bo podzielono je wg kompetencji) jest w toku i to wszystko co mam do zakomunikowania zgodnie z deklaracjami, że bede informowala na bieząco