Mój Boże, tyle czasu tu nie zaglądałam bo zawalona jestem zbiurokratyzowaną pracą socjalną i innymi sprawami, a Ta Pani nadal pisze!
to nie forum polityczne kobieto, załóż sobie facebooka albo blog, czuję się tutaj osaczona !!! Pani komentarzami
Moje komentarze są logowane zawsze tylko tym samym nickiem wiec jeżeli komuś nie odpowiada czytanie tego co mam do powiedzenia to nikogo nie zmuszam ani do czytania ani do otwierania założonych przeze mnie postów.
Ja nie boje się rozmawiać na trudne tematy i jestem w stanie z każdym problemem sobie poradzic - to tylko kwestia czasu
tak wiec jeżeli ktoś ma problem ze zrozumieniem tego na jakim świecie żyjemy i swoje ograniczenia zawęża do swojego rejonu no to ja nie jestem w stanie uchronic go przed tymi lekami i jedyne co moge poradzić to po prostu omijać moje posty z daleka na zasadzie \" czego oczy nie widzą tego sercu nie żal\"
i jeszcze jedno: gdybym nie była właściwą osoba na właściwym miejscu - to już dawno mnie by tu nie było:))))))))))))))))))), a facebook zostawiam wam:))))))))))))))))) - ja mam swoją profesję
do powyższego
\"Liberałowie schodzą do podziemia?
dodał: angoc
Nie jest już dostępny plik dźwiękowy opublikowany w serwisie \"Wrzuta.pl\", który dokumentował wydarzenie jakim było spotkanie pasjonatów liberalnej myśli zorganizowane przez Stowarzyszenie KoLiber z Wojciechem Bartelskim – burmistrzem Dzielnicy Śródmieście m. st. Warszawy.
Spotkanie z burmistrzem Wojciechem Bartelskim – współzałożycielem KoLibra zorganizował oddział warszawski tego stowarzyszenia w dniu 8 listopada 2012 roku. Temat: Czy można być liberałem w samorządzie?
Pan Wojciech Bartelski zapoznał uczestników spotkania ze swoimi dokonaniami, które realizuje jako liberał pełniący funkcję burmistrza dzielnicy Śródmieście w Warszawie. Uczestnicy spotkania mogli usłyszeć, że ich kolega burmistrz skutecznie likwiduje mieszkalnictwo socjalne, stołówki szkolne, mleczne bary, publiczne biblioteki oraz lokalny-samorządowy system pomocy społecznej.
Nagranie ma ponad dwie godziny. Od dnia publikacji we WRZUCIE (koniec ubiegłego roku) zainteresowało się jego treścią ponad 100 użytkowników Internetu. Natomiast z chwilą opublikowania wiadomości z linkiem do tego pliku na Facebooku, Portalu OPS.pl oraz po mailingowej akcji internautów rozpoczętej w sobotę 9 marca 2013 roku zaczęła wzrastać gwałtownie liczba osób, które odsłuchują opublikowany plik dźwiękowy. Dnia 12 marca br. (rano) statystyki WRZYTY odnotowały całkowitą liczbę 350 pobrań tego pliku.