Masz ciepło w domu i przytulnie a ja - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 26 sty 2014, 23:13

Czy znajdzie się ktoś kto mi pomoże w zakupie oleju opałowego ? Jest mróz a w domu 11 stopni już po dogrzaniu prądem.Nie mam za co kupić, może ktoś pomoże mi przetrwać te mrozy kupując mi trochę oleju chociaż na przetrwanie bo 10 lutego już będę miała środki.Nie chcę brać pożyczek zwrócę zaraz po otrzymaniu środków.Proszę o pomoc bo idą większe mrozy i bardzo się tego boję.Nie jestem żadną naciągaczką próbowałam kupić od firm dostarczających olej na f-rę z późniejszym terminem zapłaty ale klienci indywidualni muszą płacić gotówką. [email protected]
Jeżeli ktoś mógłby to proszę już brak mi sił i nie wiem do kogo się zwrócić.
~Iga

Napisano: 26 sty 2014, 23:17

to kup na kilkanaście dni a nie na cały sezon, naciągaczko
~...

Napisano: 26 sty 2014, 23:21

Co za ludzie! Nie wyzywaj ubogich i biednych.!. Ona nie jest naciagaczka tylko osoba pitrzebujaca pomocy! Bedzie dobrze Iga! Łatwo ci sie mowi poeto wyzej piszacy! To co piszesz to szkoda słow!!!
~maria

Napisano: 26 sty 2014, 23:27

to jej kup na sezon
~...

Napisano: 27 sty 2014, 0:03

Żebranie, szczególnie natarczywe żebranie jest w Polsce karalne.
~paragraf

Napisano: 27 sty 2014, 20:27

A kto żebra??? Ona tylko prosi o pomoc. Wiem ze jest karalne.ale nikt na forum tutaj natarczywie nie zebra!tylko prosi
~janek

Napisano: 29 sty 2014, 15:41

a skąd wiecie kim ona jest ?
~yyy

Napisano: 31 sty 2014, 22:40

Kobieto zgłoś się do OPS, MOPS i jest możliwość przyznania pomocy w sezonie zimowym zasiłku celowego, specjalnego. Tyle afer w TV i z pewnością nikt nie odmówi. Oczywiście po weryfikacji sytuacji materialno-btowej.
~Mek

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x