PROSZĘ O POMOC !!! - HYdE PaRK

Strona 1 z 2    [ Posty: 15 ]

Napisano: 24 sty 2014, 17:31

Witam.Mam wielką prośbę do Ludzi dobrej woli!
A mianowicie potrzebuje pomocy FINANSOWEJ!
Naprawę jej potrzebuje!
Opiszę całą sytuacje!
BARDZO CHCĘ IŚĆ NA PRAWO JAZDY! CHODZIŁEM ZBIERAŁEM PUSZKI, ZŁOM, MAKULATURĘ. Uzbierałem 300 złotych! Wpłaciłem do szkoły nauki jazdy! Brakuje mi 800 zł!!! Do końca lutego muszę zapłacić te 800 złotych, bo jeżeli nie to mój kurs zostanie anulowany!!! Kochani Ludzie! Nie mam skąd wziąć! Jestem z bardzo biednej rodziny!!! Teraz zima przyszła i gdzie ja puszek pozbieram???Nie mam skąd pożyczyć nawet tej kwoty! Jestem bardzo młody mam 19 lat! Moim marzeniem są prawo jazdy! Uczę się jeszcze, każdy z moich kolegów i znajomych ma prawo jazdy a ja nie mam!!! :(((;( NAPRAWDĘ POTRZEBUJE TEJ KWOTY BO JAK NIE MOJE STARANIA I PIENIĄDZE CO WPŁACIŁEM NA KURS PRZEPADNĄ W BŁOTO!!!
PROSZĘ O POMOC NAPRAWDĘ!!! KOCHANI!!!
KONTAKT DO MNIE: [email protected]

PROSZĘ O POMOC!!!
~Krzysztof

Napisano: 24 sty 2014, 20:10

Kursy prawa jazdy organizowały bezpŁatnie REJONOWE BIURA PRACY.
Obecnie nie sa już tak popularne (chociaż chętnych pewnie byłoby dużo) proponuję - jak jestes zdeterminowany to wyślij od razu do wojewody list z zapytaniem ( aby nie tracic cennego czasu) co w tej sprawie ma do powiedzenia,
Mozesz też zaczać od najniższego szczeble ale skoro zależy Tobie na czasie to nie zwlekaj i go nie trać - taka jest moja rada.
Kontakt z wojewoda ma też ta dobrą strone, że nawet jeżeli nic się nie dzieje w tym kierunku aby młodzi ludzie byli wyedukowani w tym kierunku to może pod wpywem Twojego bodźca w ramach środków unijnych wojewoda weźmie to pod uwagę i w przyszłym roku ( albo moża jeszcze w tym) będziesz miał szansę i tacy ludzie jak Ty uzyskać kwalifikacje kierowcy i umiejętności potrzebne aby normalnie funkcjonować w dzisiejszym zmotoryzowanym świecie.
Powodzenia
Zawsze też możesz złożyć pisemny wniosek na ten konkretny cel do OPS.
W Rejonowych Biurach Pracy są też bezzwrotne pożyczki dla tych, którzy maja swój pomysł na pracę więc jeżeli wiążesz zdobycie prawa jazdy i masz jakiś projekt czy plan pracy to też możesz sie ubiegać.
Zastanów się i działaj, to wszystko jest do zrobienia i w zasięgu ręki tylko nie mozna rezygnować bo ktos Tobie odmówi pomocy, po prostu trzeba pytać do skutku, bo kto szuka ten znajdzie, powodzenia
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 24 sty 2014, 22:43

daj mu dzibar swoją empatie i załatw kaskę na prawko
~do powyżej

Napisano: 25 sty 2014, 1:58

Do autora pierwszego wpisu... a co będzie jak kilka osób postanowi ci pomóc...?
~życie

Napisano: 26 sty 2014, 22:22

Bardzo smieszne:-)
~Krzysztof

Napisano: 26 sty 2014, 22:26

Krzysztofie znany taż jako Krystyna - poszukaj innego miejsca do wyłudzania pieniędzy!
~sedno

Napisano: 26 sty 2014, 22:27

Dzidka. W rej.biu.prac. zeby ubiegac sie o pomoc musze miec skonczone 21 lat. A zeby dostac srodki unijne i zalozyc firme trzeba miec jakues fundusze!!! A ja sie jeszcze ucze wiec nie mam czasu na firmowanie czy chodzenie bezczynnie po jakis wojewodach.
~Krzysztof

Napisano: 26 sty 2014, 22:29

Ze co prosze??? Jaka Krystyna!? Jestem tu od wczoraj na tym forum! Chyba z kims mnie pomyliles.
~Krzysztof

Napisano: 26 sty 2014, 22:33

Krystyna? Bardzo smieszne!!! No nie moge. To ty lepiej wiesz ode mnie kim ja jestem!!! I od nikogo nie wyludzam tylko prosze ludzi dobrej woli o pomoc!

~Krzysztof

Napisano: 26 sty 2014, 22:36

Napewno ktos sie znajdzie,kto zechce mi pomoc. A co bedzie? Bedzie radosc w moim zyciu a ten kto mi pomoze temu podziekuje i bede bardzo wdzieczny
~Krzysztof

Strona 1 z 2    [ Posty: 15 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x