Metamorfoza OPS Śródmieście m.st. Warszawy - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 32 z 47    [ Posty: 461 ]

Napisano: 31 sty 2015, 15:26

Ten konkretny specjalista wypowiadał się wtedy, kiedy trzeba było tworzyć podstawę ideologiczną do sytuacji co mniej więcej wyglądało tak :pracownicy się obijają i trzeba zrobić z nimi porządek, a ogólnie to nakaz odgórny i biedna ela musi to wziąć na własne plecy. Teraz pewnie żałuje takiej postawy bo też dostaje po łapach, a na forum nie zagląda bo już nie musi donosić.
Juhas

Napisano: 31 sty 2015, 18:03

Czy wszędzie jest tak że przyszły kierownik wyłoniony jest z danego ośrodka . Pytam ponieważ , widzę że to jest głównym powodem nadużyć w ośrodkach pomocy społecznej.
<<<<<

Napisano: 31 sty 2015, 21:34

Kiedys mowilo sie "pomidor", a teraz ogorek. Nowa jakos. Jakos Ela bedzie i Marzenko, Tadku tez.
Warzywo

Napisano: 02 lut 2015, 18:25

Metamorfozy ciąg dalszy? Ktoś traci? Ktoś zyskuje? Jeśli ktoś coś wie, niech się podzieli tą wiedzą.
juhas

Napisano: 02 lut 2015, 18:54

wreszcie sprawiedliwości stało sie zadość ciekawe czyj łepek poleci następny...
mam nadzieje że sie wszyscy wzajemnie pozagryzają
obserwatorka

Napisano: 02 lut 2015, 18:57

A jednak mi żal ......, że nie dane nam było widzieć miny eli i jej przypochlebczyń.
Ajednak mi ich nie żal....
puszkin

Napisano: 02 lut 2015, 19:51

Tak to dobra wiadomość. Dobry czas,żeby to uczcić. Mam nadzieję, że w Warszawie jest spalona. Przydało by się jeszcze ze dwie osoby wykurzyć Np psychopatkę i błędnego rycerza.
Juhas

Napisano: 02 lut 2015, 20:44

Widok Czarnej wychodzącej samotnie ze spuszczoną głowa z CPS Konwiktorska NOWA JAKOŚĆ , grzeczne "do widzenia" - ten widok bezcenny z wszystko inne zapłacę kartą visa! Możecie mi tego zazdrościć !!!!!! Pozdrawiam :lol:
ja wiecie kto

Napisano: 02 lut 2015, 21:22

A gdzie miłosierdzie gminy??? Z ludzkiej krzywdy śmiać się nie można !!! Odchodzącym i wstępującym życzmy powodzenia !!!
zmiana

Napisano: 02 lut 2015, 21:33

Ta "ludzka krzywda" na innej ludzkiej krzywdzie zbudowana! ( patrz wpisy od Maja 2012! ) Oczywiście wstępującym życzymy powodzenia ! Ale odchodzącym , przykro niestety nie :( I tylko nie wyjeżdżać z "miłosierdziem" bo nie ręczę za siebie :twisted:
akuku

Strona 32 z 47    [ Posty: 461 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x