Metamorfoza OPS Śródmieście m.st. Warszawy - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 34 z 47    [ Posty: 461 ]

Napisano: 04 lut 2015, 23:20

Do CCC. Powtarzasz się. Już to czytałem. I trochę pudło, bo nikt mnie nie zwolnił. Widzę jednak, że nowa sytuacja mocno zabolała. Raz na wozie raz pod.... Buziaczki.
Juhas

Napisano: 05 lut 2015, 9:21

A mi nikogo nie żal i nikomu źle nie życzę. Już teraz. Niech każdy weźmie sobie do serca naukę z tego płynącą. Może ci, którzy są zwalniani, za dwa lata też będą mieli fajną pracę, jak ja? A może gdybyśmy dwa lata temu stanowili jedność... eh, niech sobie każdy dopowie tę historię do końca.
Stoicki Aduś

Napisano: 05 lut 2015, 9:56

Święte słowa Aduś. Lepiej nie można tego opisać. Pozdrawiam.
Juhas

Napisano: 06 lut 2015, 12:16

Oj Aduś Ty to masz dobre serducho! A ja tam życzę źle!Jak nas wypier....ten czarny żyrardowski tobół to "panie kierownicki" i pozostałe"kolezanki" bały się nawet z nami rozmawiać,nie mówiąc już o dobrym słowie i czy jakimś wsparciu,wypisywały się ze związków,dały sobie wmówić,że pozostali najlepsi pracownicy. Mam nadzieję,ze mściwa suka ag zrobi użytek ze swojej podłości i wszystkich którzy nadepnęli na jej ziający jadem odcisk zostaną wyjeb...NIE ŻAŁUJĘ NIKOGO! Współczuję tylko trzem dzielnym koleżankom,które po wyroku sądowym zdecydowały wrócić do tego cuchnącego bagna i im tylko kibicuję.
Sprawiedliwość

Napisano: 06 lut 2015, 15:42

Co tam się dzieje, nie wiem od 2,3,4 lat? Ktoś chyba nieudolnie zarządza tym całym interesem? To zwykły OPS, a nie giełda na Wall Street!
?!!

Napisano: 09 lut 2015, 17:59

Sprawiedliwość pisze:Oj Aduś Ty to masz dobre serducho! A ja tam życzę źle!Jak nas wypier....ten czarny żyrardowski tobół to "panie kierownicki" i pozostałe"kolezanki" bały się nawet z nami rozmawiać,nie mówiąc już o dobrym słowie i czy jakimś wsparciu,wypisywały się ze związków,dały sobie wmówić,że pozostali najlepsi pracownicy. Mam nadzieję,ze mściwa suka ag zrobi użytek ze swojej podłości i wszystkich którzy nadepnęli na jej ziający jadem odcisk zostaną wyjeb...NIE ŻAŁUJĘ NIKOGO! Współczuję tylko trzem dzielnym koleżankom,które po wyroku sądowym zdecydowały wrócić do tego cuchnącego bagna i im tylko kibicuję.
Właśnie ustalamy Twoje IP
IP-man

Napisano: 09 lut 2015, 22:03

do " żyrardowskiego tobołu"
N O I CO Z TEGO :lol:
ale

Napisano: 10 lut 2015, 21:56

Wreszcie będzie porządek, którego nie było od 01.01.2013. Skończyło się nasze - wasze, moje - twoje, jej - jego, Konwiktorska - Świętojerska. Nareszcie i wreszcie. No w takich warunkach da się pracować i poleserować, hip hip hura !!!
mieszaniec

Napisano: 10 lut 2015, 23:01

[quote="aha"]Czy zastraszanie pracowników grośbą utraty pracy to mobbing? Czy obłożenie pracownika praca ponad siły to mobbing? Czy ciągła zmiana procedur, wymagań, zaleceń, tak że już nie wiadomo o co chodzi, to mobbing? Czy niekompetentny, zakompleksiony szef, który karmi własne ego, upokarzając pracowników to mobbing czy kretynizm? Tak było od 1.01.2013 do 6.02.2015 takie to było leserowanie w CPS = nowa jakość. Może jednak trzeba jeszcze raz pójść do sądu, teraz to już z własnej kieszeni pójdzie!
aha

Napisano: 13 lut 2015, 21:23

Tym razem emeryci wiecznie żywi Tadeusz - za chwilę latek 70 i jego wychowanica też emerytka Anna, przy współpracy z wypromowaną już byłą v-ce burmistrzynią Marzeną wysadzili z siodła Elżbietę. Oj dyrektorowa tego się nie spodziewała, na czas nie zareagowała. Kiedyś sama z Tadkiem, Marzenką i Wojciechem przy wspólnym stole siedziała, pracowników zwalniała a w nagrodę prezydentowa ją wyrolowała :lol:
obserwator

Strona 34 z 47    [ Posty: 461 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem