Metamorfoza OPS Śródmieście m.st. Warszawy - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 33 z 47    [ Posty: 461 ]

Napisano: 02 lut 2015, 22:02

Hurrrra wreszcie !!!! Co za dobry dzień i wieczór !!! Żegnamy czule ;) Ja tylko wykonywałem rozkazy to było chyba Jej życiowe motto. Sprawiedliwości prawie stało się zadość. Prawie bo mocodawcy czmychnęli póki co. Patrzcie niektórzy dyrektorzy w Warszawie szczególnie z południa co za los na końcu Was czeka !!!!
radość

Napisano: 02 lut 2015, 22:24

Pewnie myśli, że jest ofiarą. To prawda jest ofiarą własnej głupoty i wrodzonej pazerności. Bywa, że i mnie żal takich ludzi. Nie tym razem. Była naszą koleżanką a zmówiła sie przeciwko nam. Śmiała nam się w twarz. Teraz mam ochotę zrobić to samo.
Juhas

Napisano: 02 lut 2015, 22:46

Dziś triumfuje sprawiedliwość a nie mściwość. Czekanie na wyroki i czekanie na zapłatę. Kto sieje wiatr zbiera burze.
ino

Napisano: 02 lut 2015, 23:45

... ale gdzie ta Nowa Jakość ? Gdzie ta Synergia ? Sama tego nie wymyśliła...
pytajnik

Napisano: 04 lut 2015, 18:19

Anna Gawałkiewicz po dyrektora. Co wiemy na temat
Anna 2

Napisano: 04 lut 2015, 18:41

uuuuuuuuuuuu pani gawałkiewicz to dopiero żmijka pod płaszczykiem damy z klasą,współczuje zaczynała w śoo jako gł.księgowa potem v-ce tegoż ośrodka lubi skręcać afery jest bezlitosna, nie dajcie sie zwieźć jej subtelnym gierkom, uśmieszkom, zrozumieniu,wrażliwości pod tym zawsze sie cos kryje,następny podnóżek tadzia, wykończyła nie jednego pracownika,fałszywa do bólu,wiem co mówię miało sie z tą panią do czynienia,przewrotna konformistka :twisted:
obserwatorka

Napisano: 04 lut 2015, 21:57

ja wiecie kto pisze:Widok Czarnej wychodzącej samotnie ze spuszczoną głowa z CPS Konwiktorska NOWA JAKOŚĆ , grzeczne "do widzenia" - ten widok bezcenny z wszystko inne zapłacę kartą visa! Możecie mi tego zazdrościć !!!!!! Pozdrawiam :lol:
"ja wiecie kto" tak wiemy kto !!!! a tą kartą Visa to możesz sobie przejechać tylko i wyłącznie po rowie....miłych doznań!!!!!!!!!!!!!!
a kogo

Napisano: 04 lut 2015, 22:41

Kto mieczem wojuje od miecza ginie. Kiedyś ktoś był złym pracownikiem teraz ktoś złym dyrektorem. Szkoda tylko, że ludzie na konwiktorskiej nie mogą spokojnie pracować, bo kolejny raz stwarza im się zamęt. Szkoda tylko, że ta zmiana nie oczyści atmosfery, bo nastąpiła z mocno nieświeżych. Czyli ciągnie się smrodek i pewnie kolejne głowy polecą, gdyż niektóre stołki atrakcyjne.
Juhas

Napisano: 04 lut 2015, 23:05

Witaj Juhasie czy ..... a z resztą nieważne .....
nie jestem żadnym pracownikiem cps czy ops po prostu latam sobie po różnych forach i patrzę wlaśnie na takich pustaków he he no i co ,że straciłeś/łaś pracę .....znajdź gdzie indziej, zmień coś ......no tak ale skoro pracuje się X LAT w budżetówce to raczej horyzonty masz marne...............
ccc
ccc

Napisano: 04 lut 2015, 23:12

chyba faktycznie nie jesteś albo zaraz nie będziesz hehe to dopiero trzeba być pustakiem do kwadratu ,żeby dać się wypier.....przez kumpele co?! Co Ty sobą w ogóle reprezentujesz, "a kogo" czytając post powyżej nie masz czym przejechać, bo nie masz już roboty ......czyli co..... no pustak do kwadratu he he
bbb

Strona 33 z 47    [ Posty: 461 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x