Metamorfoza OPS Śródmieście m.st. Warszawy
Re: Metamorfoza OPS Śródmieście m.st. Warszawy
Czarny tobół dostał dyscyplinarkę,przemocowiec psychopatyczny tj.BG wyjeb...,ale dopóki będzie Tadeo i Anna G. nie liczcie na zmiany,lepiej nie będzie,może być tylko gorzej bo lepiej już było...przynajmniej niektórym...
a ja dalej nic z tego nie kumam - bon nie z warsiewki?
... a kto tu jest W-wy? Chodzi o cos innego. Podpuszczalski.
Najlepszy jest Tadeo. De beściak po prostunowy smród pisze:Czarny tobół dostał dyscyplinarkę,przemocowiec psychopatyczny tj.BG wyjeb...,ale dopóki będzie Tadeo i Anna G. nie liczcie na zmiany,lepiej nie będzie,może być tylko gorzej bo lepiej już było...przynajmniej niektórym...
https://m.warszawa.gazeta.pl/warszawa/1, ... yture.html
Ku Pamięci! i cóż z tego dziś pozostało? Miało być 2 mil oszczędności śmiechu warte - 1,4 wydane do teraz plus następne procesy Cz. i G kto wie co jeszcze wyjdzie na jaw , ktoś wcześniej pisał , że podłość ludzka nie ma granic a ja myślę że głupota bardziej krzywdzi bo pozwala podłości czynić zło.
Ku Pamięci! i cóż z tego dziś pozostało? Miało być 2 mil oszczędności śmiechu warte - 1,4 wydane do teraz plus następne procesy Cz. i G kto wie co jeszcze wyjdzie na jaw , ktoś wcześniej pisał , że podłość ludzka nie ma granic a ja myślę że głupota bardziej krzywdzi bo pozwala podłości czynić zło.
Tadeo dyrektoruje i Anką G manipuluje. Nie dał szansy p.o Ance na Radzie przemawać i sam zaczął sprawozdawać. Pościemniał ajuści, podlizał się Radzie.Burmistrz Siwemu z pomocą pośpieszył ale Rady nie ucieszył. Wystąpienie poszło marnie ,nikt już tego nie ogarnie. Uwaga spodziewajcie się podwyżek i wysokich nagród na Dzień Pracownika Socjalnego . Najwyzsze będą w DPU, chyba każdy o tym wie. Rada Wam to obiecała i na forum przyklepała.
Czas ogłosić , że w CPS nareszcie zaczyna pracować się spokojnie! Powyższy wpis wskazuje na dobra tendencję zakopywania " toporów wojennych" Obecnej dyrekcji bardzo zależy na dobrej współpracy z załoga, szczególnie z socjalnymi , baaaaaaaardzo skrzywdzonymi przez poprzednią ekipę. A co do manipulacji to cóż myślę że była jest i będzie w każdej ekipie rządzącej na każdym szczeblu. Dużo by można było napisać o tym co się stało z Żurawią i socjalnymi ( w przeważającej części) myślę że jeszcze dużo się napisze, bo żal i smutek są w nas i długo nie miną.
Pozdro dla " mend, obiboków i nierobów" że zacytuję klasyka " jeszcze w zielone gramy.......
Pozdro dla " mend, obiboków i nierobów" że zacytuję klasyka " jeszcze w zielone gramy.......
I z czego tu się cieszyć, że CPS-em kieruje dwoje emerytów, którzy poznają, czym jest pomoc społeczna? Zresztą to sytuacja przejściowa, spokój przed kolejną burzą...
Chyba wiem kto to pisze.terefere pisze:Czas ogłosić , że w CPS nareszcie zaczyna pracować się spokojnie! Powyższy wpis wskazuje na dobra tendencję zakopywania " toporów wojennych" Obecnej dyrekcji bardzo zależy na dobrej współpracy z załoga, szczególnie z socjalnymi , baaaaaaaardzo skrzywdzonymi przez poprzednią ekipę. A co do manipulacji to cóż myślę że była jest i będzie w każdej ekipie rządzącej na każdym szczeblu. Dużo by można było napisać o tym co się stało z Żurawią i socjalnymi ( w przeważającej części) myślę że jeszcze dużo się napisze, bo żal i smutek są w nas i długo nie miną.

Pozdrowienia dla Centrum Pomocy Społecznej Pracownikom CPS

Ja też wiem kto pisze powyższe!
Głupich nie sieją....

Oprócz Metamorfoza OPS Śródmieście m.st. Warszawy - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
HIPOLITOWO
Czy studenta zaliczamy do członków rodziny?
EFS dla OPS cz. XI
odzieżówka
Kurator społeczny-wynagrodzenie
wezwanie na ZI dla sprawcy przemocy
opieka szkodzi nie pomaga
nieodebrany zasiłek okresowy
czy osoba zarejestrowana w PUP może mieć zasiłek stały
Wywiad alimentacyjny
Zasiłek specjalny celowy bezzwrotny
pomysł na projekt socjalny
wykształcenie pracownika socjalnego
pytanie: staż a uprawnienia pedagogiczne